Campina

Nog 2 dagen om een mooi uitje te scoren

Matthijs 
Campina Eurosparen blijft een van onze favoriere spaarprogramma's. Waarom? Omdat je binnen no time tientallen kortingseuro's hebt gespaard. Koop je een pak melk van net een euro? Dan heb je al 2,50 korting verdiend. Kortom: het gaat snel. Daarnaast is het aanbod enorm en wisselt het gedurende het hele jaar.

Stopt Campina ermee?

Nee hoor. Geen stress. We willen je er alleen op wijzen dat de winter dagje uit deals tot en met 6 maart te koop zijn. De tickets kan je vervolgens nog tot 1 april inleveren dus je hoeft niet meteen op pad. Waarom we je dit vertellen? Omdat het Campina Spaarprogramma een heel fijn programma is waarmee je snel tot 50% korting op je dagje uit spaart. 

Dus, wees er snel bij en wissel je punten in voor bijvoorbeeld:
En daarna? We verwachten dat eind maart/begin april de lijst met zomeruitjes bekend gemaakt wordt. Heb je nog punten over of wil je pas na 1 april op pad? Dan hou je je punten gewoon lekker vast totdat je in ons blog leest dat de zomeractie van start gegaan ins.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
5 maart 2019
Leestijd
3 minuten
 

Samenvatting

De winteractie van Campina Eurosparen loopt op z'n eind. Je hebt alleen vandaag en morgen nog om je punten in te leveren. En daarna? Dan komt er gewoon een zomeractie dus daar kan je ook op wachten, maar als je nog even snel 50% korting wil scoren op tickets die tot 1 april geldig zijn dan kan dat nu