Drievliet

Drievliet en Hellendoorn voor maar € 10,-

Matthijs 
We schreven het gisteren al, maar 2019 lijkt wel te bestaan uit korting, korting en nog eens korting. Ook vandaag werden we verrast met drie topdeals. Eentje voor Drievliet, eentje voor Julianatoren en eentje voor Hellendoorn. 

#1 Drievliet voor een tientje


Voor Drievliet zijn er eigenlijk bijna nooit deals te vinden dus als je geen 24,50, maar slechts 10 euro betaalt dan is dat meteen de beste deal van het jaar. Er is wel een klein addertje onder het gras: de tickets zijn alleen geldig op 13 en 14 april, maar als het in februari al 20 graden is, dan zal het in april wel volop zomer zijn. Anyway: wacht niet langer en scoor je tickets hier.

#2 Hellendoorn voor € 10,- 

Nog een aanbieding in de categorie "Pretpark voor een prikkie". Ook naar Hellendoorn kan je voor € 10,-. Normaal betaal je € 24,50 dus ook hier hebben we een deal met meer dan 50% korting te pakken. Het addertje onder is hetzelde: de tickets zijn allleen op 13 en 14 april geldig, maar dat mag de pret niet drukken. Omdat er voor Hellendoorn wel vaker acties zijn, is het goed om even onze Hellendoorn pagina te checken, zodat je zeker weet dat je de beste deal te pakken hebt.

#3 Juliantatoren ook voor € 10,- 

En ook naar Juliatantoren kan je voor € 10,-. Normaal betaal je € 25,- dus ook hier hebben we een deal met meer dan 50% korting te pakken. En ook hier: de tickets zijn allleen op 13 en 14 april geldig, Deze deal scoor je hier.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
2 maart 2019
Leestijd
3 minuten
 

Samenvatting

De topdeals blijven maar komen. Gisteren hadden we l topdeals voor de Apenheul en Burgers Zoo, maar het kan blijkbaar nog beter: je gaat naar Hellendoorn, Julianatoren of Drievliet voor maar 10 euro.