Korting

Apenheul en Burgers Zoo met dikke korting

Matthijs 
Voor zowel Apenheul als Burgers Zoo zijn er vroeg in het seizoen al een paar topdeals te vinden. We werden echter verrast met deals die nog net iets beter zijn dan de toppers van afgelopen weken. Lees snel hoe je absolute bodemprijzen betaalt voor de Apenheul en Burgers Zoo. Let op: de Burgers Zoon deal valt in de categorie "expert", maar gelukkig hebben we voor een paar euro meer ook nog een alternatief. 

#1 Apeneheul voor maar € 10,-

Zoals elk jaar koop je bij de Apenheul zelf al lekker goedkoop tickets. Met hun openingsactie betaal je maar € 15,- per ticket. Deze tickets zijn geldig tot 12 mei. Als je weet dat een normaal ticket voor volwassene € 23,- kost, is dit al een mooie korting, maar het kan nog beter: net als vorig jaar is er een Kek Mama weekend in de Apenheul. Tickets kosten van maar € 10,-. Ok, er komt nog 99 cent aan administratiekosten bij, maar al met al is dit dus meer dan 50% korting op je tickets! Let op: de tickets zijn alleen op 30 en 31 maart geldig. Let op: de tickets zijn vanaf 1 maart te koop. De Kek Mama deal vind je hier. Is deze uitverkocht of wil je zeker weten dat er niet nog goedkopere tickets zijn? Check dan onze Apenheul pagina met alle actieve aanbiedingen.

#2 Burgers Zoo voor maar € 12,72 

Voor Burgers Zoo hebben we al een tijdje de topdeal bij Social Deal (je betaalt daar € 15,90 voor je tickets die normaal aan de deur € 22,50 betaalt, maar het kan nog net iets beter: bij de Duitse Groupon scoor je (met wat extra werk) tickets voor € 12,72 per stuk! Hoe gaat dat in z'n werk? Ga naar deze (Duitse) site en genereer met een druk op de knop een 20% kortingscode. Ga vervolgens naar de Burgers Zoo deal op de Duitse Groupon website en bestel tickets voor 15,90, maar door de code gaat er nog 20% af. Let op: de code geldt maar voor 1 persoon dus als je meerdere tickets wil kopen voor deze prijs, moet je meerdere codes genereren en meerdere Duitse Groupon accounts hebben. Allemaal erg omslachtig dus wij zouden zelf voor de Social Deal gaan ;)

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
27 februari 2019
Leestijd
3 minuten
 

Samenvatting

De goede voorjaarsdeals blijven maar komen. We hadden al topdeals voor de Apenheul en Burgers Zoo, maar het kan blijkbaar nog een paar euro goedkoper. Voor de Burgers Zoo deal geldt wel dat het flink wat werk is, dus als je daar geen zin in hebt, pak je gewoon de Social Deal