Duinrell

Dikke korting op je verblijf in Duinrell

Matthijs 
Duinrell staat niet alleen bekend om zijn leuke attractiepark en het Tikibad, maar ook om de vele overnachtingsmogelijkheden die er op het park zijn. En met een mooie uitbreiding in 2019 wordt overnachten wel heel speciaal. Net als bij het park is er op een verblijf eigenlijk altijd wel een mooie korting te scoren, dus wij zetten de beste deals voor je op een rij. 

#1 Acties en vroegboekkorting bij Duinrell zelf

Duinrell geeft zelf eigenlijk altijd wel een mooie korting weg. Op deze pagina vind je de actuele acties. Zo kreeg je in de paasvakantie 20% kortings en in de meivakantie zelfs 25% korting en was er een 20% last-minute actie voor het Pinksterweekend. In principe is er voor elke vakantie wel korting te krijgen. Over het algemeen bestaat een deal uit: 
  • Inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark
  • Dagelijks 2 uur toegang tot het Tikibad
  • Activiteiten en entertainment voor jong en oud zoals eieren zoeken in het bos
  • Je zit vlak bij het strand dus lekker uitwaaien kan ook

#2 Arrangementen bij Groupon of andere kortingssites

Regelmatig zijn er ook topdeals te vinden bij Actie van de Dag of bij Groupon. Over het algemeen kan je echter prima bij Duinrell zelf boeken, zeker met een actie zoals hierboven genoemd. Oh, je kan trouwens ook nog eens kijken in de veiling. Af en toe wordt er een mooi arrangement geveild en als je een beetje goed biedt, kan dat een topdeal opleveren.

Toch op zoek naar losse tickets ?

Ben je op zoek naar losse tickets? Kijk dan op onze Duinrell of Tikibad pagina.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
26 september 2019
Leestijd
3 minuten
 

Samenvatting

Duinrell is niet alleen een tof attractiepark en een prachtig zwembad (het Tikibad) je kan er ook zo'n beetje het hele jaar overnachten: van budget overnachting tot luxe duingalow. Alles kan. En het mooist is dat je eigenlijk altijd wel een korting kan scoren.