Duinrell

Dikke korting op je verblijf in Duinrell

Matthijs 
Duinrell staat niet alleen bekend om zijn leuke attractiepark en het Tikibad, maar ook om de vele overnachtingsmogelijkheden die er op het park zijn. En met een mooie uitbreiding in 2019 wordt overnachten wel heel speciaal. Net als bij het park is er op een verblijf eigenlijk altijd wel een mooie korting te scoren, dus wij zetten de beste deals voor je op een rij. 

#1 Acties en vroegboekkorting bij Duinrell zelf

Duinrell geeft zelf eigenlijk altijd wel een mooie korting weg. Op deze pagina vind je de actuele acties. Zo is er op dit moment een 30% kortingsactie op verblijf in de voorjaarsvakantie. Er zijn nu al last-minutes vanaf € 199,-. Deze deal is: 
  • Inclusief onbeperkt toegang tot het Tikibad
  • Winterattracties van 23 feb - 3 maart van 11:00 - 16:00
  • Inclusief mini bowling en WiFi
  • € 25,- voor fietsverhuur
  • Activiteiten en entertainment voor jon en oud zoals een fakkeltochet door het attractiepark
  • Je zit vlak bij het strand dus lekker uitwaaien kan ook

#2 Arrangementen bij Groupon

Regelmatig zijn er ook topdeals te vinden bij Groupon. Zo is er op dit moment een Budget- of Comfort Duingalow te boeken voor 4 of 6 personen al vanaf € 38,- per nacht! Uiteraard krijg je ook bij deze deal gratis toegang tot het attractiepark. T/m 29 maart krijg je ook onbeperkt Tikibad toegang tijdens je verblijf. Na 29 maart betaal je een klein prijsje voor 2 uur per dag. Deze deal is te boeken voor data tot 6 mei en is regelmatig uitverkocht dus wees er snel bij.

Toch op zoek naar losse tickets ?

Ben je op zoek naar losse tickets? Kijk dan op onze Duinrell of Tikibad pagina.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
11 februari 2019
Leestijd
3 minuten
 

Samenvatting

Duinrell is niet alleen een tof attractiepark en een prachtig zwembad (het Tikibad) je kan er ook zo'n beetje het hele jaar overnachten: van budget overnachting tot luxe duingalow. Alles kan. En het mooist is dat je eigenlijk altijd wel een korting kan scoren.