Wellness

Geniet van een prive sauna bij jou in de buurt

Matthijs 
Sinds een paar maanden kan je voor diverse grote Wellness complexen in Nederland de beste deal ook op Tikata vinden. Omdat er altijd wel een mooie kortingsactie te vinden is, ga je voor een paar tientjes al naar zo'n luxe complex, maar er is 1 nadeel: je bent er nooit alleen! Zeker als er veel deals zijn of op dagen in het weekend, kan het er best druk zijn. Onze nieuwe vrienden van privesauna.nl hebben daar een oplossing voor: huur een keer een prive sauna bij jou in de buurt. 

Een privé sauna? Wat is dat

Simpel: een sauna voor jezelf of 2 personen. Heb je bijvoorbeeld geen zin om tussen allemaal andere bezoekers te zitten dan kom je helemaal tot je zelf in een prive sauna. De Sauna's zijn vaak voor langer te huren en zelfs een overnachting is soms mogelijk.  En is dat duur? Dat valt best mee, je betaalt gemiddeld een euro of 30 per uur. 

En als ik toch naar een grote wellness keten wil ?

Dat kan natuurlijk. Op dit moment hebben de grote wellness ketens kortingen tot meer dan 50% op bijvoorbeeld een dagentree. Alle resorts waarvan we de prijzen in de gaten houden, vind je hier.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
9 februari 2019
Leestijd
3 minuten
 

Samenvatting

Geen zin om met 100 man in een wellness resort rond te lopen? Verwen jezelf en je partner dan eens met een prive sauna. Dat kan al voor een paar tientjes per uur via onze nieuwe vrienden van Pirvesauna.nl