Korting

Spaar voor gratis entreetickets

Matthijs 
Ouwehands Dierenpark is één van de uitjes die we al 2 jaar lang tevergeefs volgen voor een mooie kortingsactie. Ok, met je BankGiroLoterij VIP kaart krijg je een paar euro korting, maar echte klappers zijn er sinds 2017 niet meer geweest. Tot nu! Bij aankkoop van een product van 30 euro, krijg je twee tickets (ter waarde van ruim € 50)  helemaal gratis! 

Gratis tickets? Hoe?

Blokker heeft een mooie actie opgezet samen met Bourgini en Princess Traveller. De actie is simpel: koop je tussen 28 januari en 10 februari 2019 (en is dus helaal afgelopen) een product van 1 van deze twee merken dan krijg je:
  • Bij besteding van minimaal € 24,99 één ticket gratis
  • Bij besteding van minimaal € 29,99 twee tickets gratis

De tickets zijn te gebruiken op alle dagen (behalve feestdagen) en geldig tot week 32 2019. 

Lees alles over de actie op de website van Blokker 

Is dit echt de beste deal ?

Uiteraard is het alleen een topactie als je toch al van plan was om een product van Bourgini en Princess te kopen, maar zelfs als je dat niet van plan was, koop je bijv een mooie nieuwe koffer voor 3 tientjes en ga je gratis met 2 personen naar Ouwehands. Wil je zeker weten dat er geen andere actuele deals lopen? Kijk dan nog even op onze Ouwehands Dierenpark pagina.  

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
1 februari 2019
Leestijd
3 minuten
 

Samenvatting

Korting vinden voor Ouwehands Dierenpark is een aardige uitdaging. Eigenlijk hebben we sinds half 2017 geen topactie meer gezien. Deze blokker deal brengt daar verandering in, omdat je met een aankoop van net 3 tientjes 2 tickets ter waarde van 51 euro kado krijgt.