Jaarabo

10% korting op je Walibi abonnement

Matthijs 
Eerder deze week schreven we al een blog over de voordelen van een jaarabonnement. Uiteraard vertelden we je toen ook alle actieve (goede) deals. Vandaag is daar eentje bijgekomen: je krijgt nu 10% korting op je Walibi jaarabo 2019 tot en met 5 april! Lees snel of die deal de moeite waard is.

Ok, een Walibi abo...wat krijg ik dan?

Walibi heeft net als veel parken een aantal soorten passen. Per pas verschilt de prijs en wat je krijgt. Kort samengevat:
  • Voor € 74,50 (normaal € 82,50) krijg je de Walibi pas geeft je het hele seizoen gratis toegang. Inclusief de evenementen Halloween en Lekkergaan. Je krijgt ook 5% korting op alles in het park en 50% korting bij Apenheul, Slagharen, MoviePark, Walibi België, Aqualibi, Bellewaerde en een aantal parken in Frankrijk. Je krijgt ook nog eens 20% korting bij Toverland
  • Voor € 65,50 (normaal € 72,50) koop je de Friends Pas. Die is precies hetzelfde als de Walibi pas, behlave dat je er minimaal 3 moet kopen. Alle andere voordelen zijn gelijk en je hoeft ook echt niet altijd met z'n drieen tegelijk te gaan.
  • Wil je met je hele familie dan koop je de Walibi Family pas. Daarmee morgen 4 of 5 personen naar binnen. Ook hier gelden dezelfde voordelen. Deze pas kost €256,- (normaal € 285,-). 
  • Lost van deze passen kan je voor € 17,- een parking pas kopen. Dan mag je met 1 atuo onbeperkt parkeren. 

Veel voordeel dus, maar is het een goede deal?

De kassaprijs van Walibi is in 2019 € 34,50. Voor de Halloween nights betaal je waarschijnlijk een euro of 40,-. Dus als je die twee dagen zou gaan, dan heb je je pas er al uit, maar die vergelijking is natuurlijk niet helemaal eerlijk. Als we naar 2018 kijken, waren er eigenlijk altijd wel acties waarmee je maar 22,50 voor een ticket betaalde en kon je een Halloween kaartje voor 29,- in de voorverkoop scoren. Een pas wordt dan pas echt interessant als je meer dan 2 x gaat in 2019 of als je naar 1 of 2 van de andere uitjes gaat waarbij je 50% korting krijgt. 

Conclusie: zeker met de 10% korting is het een aardige deal. Wel geldt, zoals eigenlijk voor alle jaarabonnementen dat de deal pas echt geld oplevert als je in 2019 minimaal 3 of 4 keer een dagje uit wil beleven. Ben je dat van plan, dan kan je hier je pas met 10% korting scoren.

Walibi is op dit moment trouwens nog gesloten dus er zijn nog niet zo veel deals voor losse tickets te vinden. Houdt onze Walibi pagina in de gaten voor alle actieve deals voor losse tickets.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
21 januari 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Ga je regelmatig naar Walibi Holland? Dan is het misschien een goed idee om de Walibi Pas met 10% korting te scoren. Een snelle berekening leert dat je deze pas al met 3-4 bezoeken terugverdiend hebt.