Korting

Een persoonlijk aanbod van de Efteling

Matthijs 
Elk jaar is er bij de Efteling zelf een mooie korting te scoren op tickets. Vorig jaar was het nog een algemene deal voor iedereen met 25% korting. Nu lijkt het er op dat je alleen met een persoonlijke code tickets kan kopen. Daarvoor moet je je dus inschrijven op de nieuwsbrief van de Efteling.

Wat moet ik doen en wat krijg ik dan?

Heel simpel: schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van de Efteling. Doe je dit uiterlijk de 13e van januari dan krijg je op 15 januari een persoonlijke mail van de Efteling met daarin een kortingscode. Het is nog niet precies bekend welke korting en hoe lang deze geldig is, maar als het een beetje op 2018 lijkt dan zal je 25% korting krijgen op tickets tot 1 juni. Inschrijven is gratis (en uitschrijven doe je ook als je genoeg van de mails hebt) dus niets houd je tegen om mee te doen met deze actie.

>Geen zin om je in te schrijven? Kijk dan op onze Efteling pagina voor de beste deals. Dat kan sowieso nooit kwaad want je vindt er bijvoorbeeld de deal van ANWB waarmee je ook 21% korting op je tickets krijgt.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
10 januari 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Elk jaar in het voorjaar heeft de Efteling een mooie "vroegboek"-korting. Vorig jaar kreeg je maar liefst 25% korting op je tickets. Ook dit jaar valt er weer korting te scoren, maar dan moet je je wel even inschrijven voor de nieuwsbrief van de Efteling.