Deals

De laatste deals voor de kerstvakantie (en de weken erna)

Matthijs 
Nog één weekend en dan zit de kerstvakantie er al weer op. Dit laatste weekend is traditioneel het laatste weekend waarin de 2018 prijzen gelden. Veel uitjes verhogen na deze periode hun prijzen naar de 2019 standaard en een aantal parken sluiten hun deuren voor een korte winterslaap. Vanaf eind maart / begin april begint het Pretpark en Dierentuin seizoen weer. Maar voordat het zo ver is, zetten we nog een aantal mooie deals op een rij voor dit weekend en de komende weken.

#1 Slagharen voor € 12,95

Na zondag 6 janauri sluit Slagharen haar deuren. Pas op 5 april gaan de deuren weer open voor het 2019 seizoen. We kunnen Slagharen als een absolute kortingsknaller en tot voor kort waren er tickets te scoren voor maar € 9,95! Die deal is helaas afgelopen, maar als je dit weekend nog één keertje naar Slagharen wil, dan kan dat al voor € 12,95 per ticket via de webwinkel van AD.nl 

#2 Phantasialand vanaf 9 januari voor € 19,-

Een tientje korting is altijd wel te scoren, maar bij Phantasialand zelf scoor je nu meer dan 20 euro korting op je tickets voor 9, 10, 11, 16, 17 of 18 januari, Na 20 januari gaat het park dicht voor een korte winterstop en kan je over een paar maanden pas weer terecht in een van de grootste Duitse pretparken.<

#3 Burgers Zoo voor € 17,-

De deal is alleen dit weekend nog geldig. Normaal betaal je voor een ticket € 22,50 maar bij de webwinkel van AD.nl betaal je t/m 6 januari maar € 17,- per ticket. 

#4 Sea Life Scheveningen voor € 9,95

Ook Sea Life in Scheveningen heeft per 1 januari de prijzen verhoogd. Als volwassene betaal je aan de deur € 17,25 wat misschien wat veel is. Als je de deal van Groupon scoort, betaal je maar € 9,99!

#5 Madame Tussauds voor € 14,-

In de wintermaanden trekt Madame Tussauds flink wat publiek. De prijs is recent weer flink verhoogd en aan de deur betaal je ondertussen maar liefst € 24,50 per ticket. Niet als je deze deal via Groupon scoort waardoor je maar € 11,- voor een kind betaalt en € 14,- voor een volwassene. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
4 januari 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De kerstvakantie is bijna voorbij. Na deze twee feestweken, volgt er een rustige periode waarin sommige uitjes een korte winterslaap beginnen en anderen alvast werken aan de plannen voor 2019. Een mooi moment om net nog even een mooie deal te scoren dus. Wij zetten 5 topdeals voor je op een rij, zodat je ook in 2019 doorgaat met scoren van korting.