Korting

Uniek: 8% korting op heel veel uitjes!

Matthijs 
Er zijn een aantal uitjes waar eigenlijk nooit korting te krijgen is, of waar je alleen korting krijgt als je heel veel spaarpunten hebt. Tiqets brengt daar deze week verandering in: op een flink aantal topuitjes krijg je zomaar 8% korting! En daar zitten een aantal uitjes bij, die normaal nooit korting geven. Bekijk snel de lijst hieronder en vergeet niet de unieke actiecode XMAS08 te gebruiken. Let op: soms zijn de tickets maar beperkt beschikbaar.

#1 Musea

De meeste musea geven zelden zomaar korting. Met deze actiecode (XMAS08) krijg je nu wel een mooie 8% korting en daar hoef je verder helemaal niets voor te doen. De lijst met alle uitjes is nog veel langer, maar omdat een aantal uitjes wel actieve acties met meer dan 8% korting hebben, tonen we hier alleen de topdeals.

#2 Dierentuinen

Er doen ook een flink aantal dierentuinen mee. Ook hier tonen we alleen de uitjes waarbij de deal echt de beste deal van het moment is. En net als bij de museu, staan er ook hier een aantal uitjes die eigenlijk nooit korting geven.

#3 Pretparken

Ook hier weer een aantal toppers met unieke korting:

Zijn dit echt de beste deals?

Zoals jullie ondertussen weten, wisselen deals bijna dagelijks en wat de ene dag een topdeal kan zijn, kan de volgende dag opeens een middelmatige deal zijn. Gezien het grote aantal unieke uitjes (zoals bijvoorbeeld Artis en het Rijksmuseum) zijn we er wel van overtuigd dat deze deals op dit moment de beste deals zijn. Uiteraard kan het geen kwaad om het uitje op Tikata op te zoeken en op de pagina van het uitje zelf alle actuele deals te bekijken

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
3 december 2018
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Een week lang 8% korting op een flink aantal uitjes die normaal weinig of geen korting scoren. Met actiecode XMAS08 scoor jij 8% korting op o.a. Artis, het Rijksmuseum en de Efteling.