Kerst

Korting op heel veel kerstuitjes

Matthijs 
De Sint heeft het land nog niet verlaten en wij schrijven al over kerst. Dat heeft een goede reden want juist nu zijn mooie deals te scoren op kerstmarkten en winterfairs. Ook voor deze deals geldt: des te eerder je er bij bent, des te beter de prijs. Dus lees snel verder en leer hoe ook jij met flinke korting naar een kerstmarkt kan.

#1 Winter Fair Rotterdam vanaf € 6,95,-

Ook dit jaar vindt in AHOY Rotterdam weer een spetterende winterfair plaats. Van 5 tot 9 december geniet je van kerstsferen en doe ook jij je kerstinkopen met een mooie korting. Normaal kosten tickets € 7,50 voor een kind en € 13,50 voor een volwassene, maar bij Groupon, Tripper of Actie van de Dag scoor je al tickets vanaf € 6,95

#2 Dagjes kerstshoppen in Engeland, Frankrijk of Duitsland vanaf € 19,-

Bij de meeste aanbiedingen sites vind je nu deals waarmee je met een luxe touringcar vanuit Nederland naar Duitsland of Engeland wordt gebracht waar je een dag lang kan kerstshoppen voordat je met dezelfde luxe bus weer naar huis wordt gebracht. We hebben o.a. de volgende deals gevonden:

#3 Bezoek een kerstcircus vanaf € 16,50

Op verschillende plekken in het land worden kerstcircussen gehouden. Een van de bekendste is die van Den Haag, maar ook in Haarlem is er bijvoorbeeld een kerstcircus.

  • Alle deals voor het Groot Kerstcircus in Den Haag vind je hier. Tickets zijn er al vanaf € 16,50
  • Voor € 15,- (normale prijs € 32,50) ga je naar het kerstcircus in Haarlem. Tickets vind je hier

#4 Bezoek een kerstconcert vanaf € 36,75

Je kan natuurlijk ook naar een van de vele kerstconcerten. Zo vonden we deze deal voor A Christmas Carol Concert (Oudenbosch of Den Haag) voor € 36,75 per ticker (normaal € 73,50)

Zijn dit echt de beste deals?

Dit is slechts een klein lijstje met een aantal topdeals. Als 5 december voorbij is, zullen er nog veel meer deals loskomen. Uiteraard werken we dit blog dan bij, zodat jij altijd de beste deal hebt voor je favoriete dagje met kerst.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
2 december 2018
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

De Sint is nog een paar dagen in het land, maar dat houdt ons niet tegen om een aantal topdeals rond kerst op een rij te zetten. Wil je kerstshoppen in Engeland? Naar het kerstcircus of naar een kerstconcert? Wij verzamelen ook voor deze uitjes een aantal interessante deals, zodat jij een centje overhoudt voor je kerstckado's.