Wildlands

Ticket + parkeerkaart + snackmenu voor een topprijs

Matthijs 

Helaas lazen we een tijdje terug dat het niet goed gaat met Wildlands. Ondanks dat dit toch echt 1 van de mooiste dierentuinen van Nederland is en met de roller-coaster die ze dit jaar in huis hebben gehaald, kunnen ook thrillseekers prima in het park terecht. Om er voor te zorgen dat Wildlands ook volgend jaar bestaat, heeft het park nu een topdeal in elkaar gezet want nog geen 25,- per persoon krijg je nu wel heel veel Wildlands!

Wat is de deal ?

Eigenlijk zijn het 4 deals:

  • 1 ticket voor een volwassene + 1 ticket voor een kind + parkeerkaart + snackbox voor slechts € 49,50 (normaal betaal je aan de kassa voor deze set bijna 80 euro!)
  • 1 ticket voor een volwassene + 2 kindertickets + parkeerkaart en snackbox voor geen 113,40, maar slechts € 67,50. 
  • 2 volwassenen + 1 kind + parkeerkaart + snackbox geen 116,45, maar slechts € 69,50
  • 2 volwassenen + 2 kinderen + parkeerkaart + snackbox geen € 149,50, maar slechts € 87,50

Kortom: je betaalt net 20,- per persoon inclusief parkeren en snacken. Zo'n goede deal hebben we dit jaar nog niet gezien. Zelfs de topaanbiedingen in de zomer (15,- per ticket) komen hoger uit als je de snackbox en parkeertickets meerekent!

De tickets zijn te gebruiken t/m 27 januari 2019. Alleen op 31 december en 1 janauri niet want dan is Wildlands dicht. Let op: het is een Groupon deal dus OP = OP. De tickets vind je in ieder geval hier

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
21 november 2018
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Het gaat helaas niet goed met Wildlands. Alleen al om dit leuke uitje te steunen, zou je er naar toe moeten. Wildlands maakt jhet je echter nu wel heel makkelijk, want voor net 20,- per persoon krijg je ook een snackbox en een parkeerticket. Wees er snel bij, want voor deze topdeal geldt OP = OP