Feest

75 euro korting op je verblijf bij Beekse Bergen

Matthijs
Eerder dit jaar gingen de tickets al met een flinke korting weg om te vieren dat Beekse Bergen 50 jaar bestaat dit jaar. Nu wordt de aanbieding nog mooier: je krijgt maar liefst 75 euro korting als je een verblijf boekt bij Beekse Bergen. 

Hoe werkt het

Simpel, boek voor eind van dit jaar een verblijf in een luxe lodges van het Safari Resort aan de uitgestrekte savannes of aan het water en wordt omringd door dieren. De korting is ook geldig tijdens een verblijf in 2019 dus je hoeft echt niet deze winter al te gaan. Uiteraard krijg je bij je verblijf onbeperkt toegang tot o.a. het Safaripark dus naar tickets hoef je ook niet meer om te kijken. Boeken van deze topdeal doe je op deze pagina. Gebruik je bij boeking actiecode JUBILEUM18 

Zijn er nog meer deals?

Jazeker. Kan je niet wachten tot 2019 dan zijn er eigenlijk ook altijd wel last-minutes te boeken met 25% of meer korting op deze pagina.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
12 november 2018
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Dat Beekse Bergen dit jaar 50 jaar bestaat wisten we wel al. De kortingsactie op ticket (50% korting) eerder dit jaar was een groot succes. Nu doet het park er echter nog een schepje bovenop: je krijgt maar liefst 75 euro korting als je voor einde dit jaar een verblijf voor 2018 of 2019 boekt.