Toverland

Hoe je met korting naar Toverland kan

Matthijs 
Toverland is al sinds de start van Tikata één van de populairste uitjes op Tikata en dat is niet vreemd want dit vriendelijke park behoort tot de leukste dagjes uit in Nederland. De kassaprijs is redelijk aan de maat, maar omdat er altijd wel ergens korting te krijgen is voor Toverland, beleef je met onze tips voor een mooie betaalbare dag in Toverland.

Wat kost de Toverland "standaard"

Toverland kent een "hoogseizoen" dat globaal van maart tot begin november loopt en een winterseizoen in de overige maanden. Tijdens het winterseizoen betaal je voor je tickets voor iedereen groter dan 90cm € 18,- aan de kassa. Daarnaast betaal je voor een parkeerticket € 8,-. Een gemiddeld gezin met 2 kinderen is dus € 80,- kwijt aan de deur. Dat kan natuurlijk ook goedkoper want gedurende het hele jaar zijn er online acties te vinden. Wij zetten zes kortingtips op een rij, zodat jij ook met maximale korting van dit toppark geniet.

#1 Bij kortingssites tot € 6,50 korting

 • Wanneer: gedurende het jaar zijn er diverse kortingsacties bij sites als Dagtickets.nl, Hema, Dagjewegtickets, de webshop van AD en de Belgische site Dreamland. Let op: deze aanbieders hebben niet altijd een deal dus kijk zeker ook op onze Toverland pagina voor alle actieve aanbiedingen
 • Wat: de korting varieert daar van 50 cent tot een paar euro in de winter. In de zomer loopt de korting op tot meer dan 6 euro per ticket. 

#2 Met Air Miles tot € 7,50 korting

 • Wanneer:sinds kort kan je ook korting op je tickets krijgen met Air Miles. 
 • Wat: je kan een kortingsvoucher van € 5,- of € 7,50 kopen waardoor je dus nog maar net een tientje per persoon betaalt
 • Waar: de site van Air Miles

#3 Met je ANWB lidmaatschap tot € 6,50 korting

 • Wanneer: gedurende het jaar is er altijd wel wat korting te krijgen met je ANWB lidmaatschap
 • Wat: de korting verschilt van een paar euro tot maximaal € 6,50 korting op je ticket.
 • Waar: de tickets zijn te bestellen via de ANWB website

#4 Met Rabobank voordeel tot € 3,50 korting

 • Wanneer: het hele jaar door
 • Wat: als klant van de Rabobank krijg je korting op flink wat uitjes. Zo ook op een ticket voor Toverland. De korting is meestal € 3,50 per ticket, maar soms ook iets hoger. 
 • Waar: de website van RaboVoordeel

#5 Tijdens klantendagen tot € 12,50 korting

 • Wanneer: een paar keer per jaar zijn er klantendagen bij Toverland. Op die dagen krijgen klanten van bijvoorbeeld ANWB een mooie korting.
 • Wat: in 2018 was in september de ANWB klantendag en in april 2019 staat de AVROTROS klantendag gepland. Op die dagen krijg je maar liefst € 10 - € 12,50 korting op je ticket
 • Waar: de ANWB dag voor 2018 is geweest. Die voor AVROTROS leden is hier te vinden

#6 Ticket + verblijf in een hotel

Er is dus wel degelijk korting te vinden voor losse tickets. Vaak zijn er echter ook aanbiedingen inclusief verblijf in een hotel in de buurt van het park te vinden. Bij zo'n deal zit dan een entree ticket inbegrepen en pak je dus nog meer korting. Als je toch al van plan was te blijven overnachten dan kan een dergelijke deal wel heel voordelig zijn. In dit blog vind je een paar top aanbiedingen

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt die op dit moment te vinden is, ga je snel naar onze Toverland pagina. Daar vind je altijd alle actieve deals. Veel van de acties in dit blog zijn maar tijdelijk beschikbaar.

Naast deze acties, kan je ook proberen om een 2e hands kaartje via Marktplaats of Ticketswap te scoren. Gezien het feit dat mensen regelmatig opgelicht worden, raden we dit niet aan.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
16 januari 2019
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Toverland is hard op weg om het meest populaire uitje in Nederland en op Tikata te worden. Dit "kleine broertje" van de Efteling heeft regelmatig kortingen, maar het is toch altijd goed kijken wat echt de beste deal is. Met dit blog leggen we je uit welke deals er zijn en wat een goede (en wat een minder goede) deal is.