Disneyland

20% korting op verblijf en € 200,- zakgeld 

Matthijs 

Het aantal deals voor Disneyland Parijs is op 1 hand te tellen. Vaak is er nog wel wat korting te regelen op een los ticket of krijg je je tickets gratis als je een verblijf op of rond het park boekt. Van 2 oktober tot 28 oktober heeft Disneyland echter een knaller van een deal: je krijgt niet alleen 20% korting op je hotel en tickets, maar ontvangt ook € 200,- zakgeld die je uit kan geven in de winkeltjes en restaurants. Genoeg reden om deze deal goed te bekijken.

Wanneer is de deal geldig ?

De aanbeiding is geldig tijdens de magische seizoenen en belevenissen tussen 7 november en 1 april 2019. In die periode zijn de volgende speciale shows te bezoeken:

  • 10 november - 6 januari - Mickey's Vrolijke kerstfeest: Mickey maakt het kerstseizoen dit jaar nog mooier tijdens zijn Grandioze Mickey Mouse Party en laat je genieten van gezelligheid en feestelijke kerstverrassingen.
  • 1 oktober - 6 januari - Mickey's PhilharMagic: Laat je meevoeren door de magie van de Disney klassiekers in deze nieuwe 4D attractie met heel veel populaire Disney Figuren in de hoofdrollen.
  • 19 januari - 17 maart - Het festival van Piraten en Prinsessen: Leg je kroon en je zwaard maar alvast klaar voor de terugkeer van dit magische festival!
  • 19 januari - 17 maart - Legends of the Force: Beleef een fantastisch Star Wars avontuur tijdens Legends of the Force! Beide Disney Parken worden veroverd met meer intergalactische sensaties dan ooit. Vlieg mee naar een galaxy far, far away, en beleef je eigen Star Wars avontuur met adembenemende shows, fantastische attracties en onvergetelijke ontmoetingen met Star Wars Figuren

Top! Maar wat is de deal dan precies ?

Als je tussen 2 oktober en 28 oktober 2018 een verblijf boekt met een aankomst tussen 7 november en 1 april 2019 dan krijg je tot 20% korting op je hotel en tickets én ontvang je € 200,- die uit kan geven in het park. De deal is vanaf 2 oktober te vinden op de speciale aanbiedingen pagina van Disneyland Parijs. Deze pagina vind je hier

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
1 oktober 2018
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Disneyland Parijs heeft niet heel vaak aanbiedingen, maar met deze klapper krijg je niet alleen 20% korting op je verblijf, maar ontvang je ook maar liefst 200 euro die je uit kan geven in de winkels en restaurants van het park.