Duinrell

Duinrell en het Tikibad met 50% korting

Matthijs 

Voor een aantal uitjes is Oktober de laatste maand van het jaar dat ze open zijn. Een enkel park gaat rond sinterklaas en kerst nog een paar dagen open, maar het echte seizoen begint pas weer in maart 2019. Zo ook voor Duinrell. Om jullie over de streep te trekken in Oktober nog naar dit leuke park te laten gaan, zijn er nu twee aanbiedingen met maar liefst 50% korting. En bij 1 van de die aanbiedingen, mag je zelfs ook het Tikibad in. Wij vertellen je waar je deze topdeal kan scoren.

50% korting. Hoe dan?

Zowel bij Groupon als bij Tripper kan je op dit moment een deal voor het attractiepark scoren voor maar € 14,95. Bij de deal van Groupon mag je voor dat geld ook het Tikibad in! De deal van Tripper is geldig t/m 28 oktober (de laatste openingsdag van het attractiepark). De deal van Groupon is zelfs geldig t/m 29 maart 2019. Kortom: dit is je kans om met 50% korting naar Wassenaar te komen.

De deal van Groupon vind je hier

De deal van Tripper vind je hier. Bij Tripper zijn trouwens ook tickets voor het Sinterklaasfeest te krijgen. Die tickets kosten maar € 12,50 en vind je hier

 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
30 september 2018
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Voor Duinrell en het Tikibad zijn het hele jaar door wel kortingen te scoren. Maar 50% korting is toch wel een uitzondering. Zowel bij Tripper als bij Groupon koop je nu tickets voor € 14,95. Bij de Groupon deal zit daar zelfs je toegang tot het Tikibad bij in.