Efteling

Overnachten met korting bij de Efteling in 2020

Matthijs 
Dat er op het moment weinig goede deals voor losse tickets voor de Efteling zijn, betekent niet dat je niet van het mooiste park van Nederland kan genieten tegen een betaalbare prijs. Online zijn flink wat aanbiedingen te vinden voor verblijf in de mooiste hotels in of rond de Efteling. Wij zetten een aantal mooie deals op een rijtje, zodat jij ook kan betaalbaar kan genieten van heerlijke rust en ontspanning na een dag in het mooiste park van Nederland.

Verblijf in de Efteling zelf

Wil jij op het terrein van de Efteling zelf verblijven? Dan is er eigenlijk maar 1 optie: boek bij de Efteling zelf. Gelukkig hebben ze zelf regelmatig een goede actie. Zo was er teind 2019 een actie dat als je 3 of meer nachten boekte, je een gratis dag + nacht er bij kreeg. Niet alleen slaap je dan in de mooiste hotels, vakantiewoningen of appartementen op het park zelf, ook krijg je bij je verblijf alle dagen toegang tot de Efteling. Begin 2020 was een vroegboek korting die je 25% korting gaf. Zeker weten dat je de beste deals van de Efteling zelf hebt? Alle lastminute topdeals van de Efteling vind je hier

Verblijf in een hotel in de buurt van Kaatsheuvel

Bij diverse sites zijn er regelmatig deals te vinden van Hotels op 10 - 15 minuten van de Efteling. Bij deze deals krijg je een 2 of 4 persoonskamer inclusief dagkaart voor de Efteling voor iedereen. Afhankelijk van de dag betaal je nog geen € 70,- per persoon (en dat is dus inclusief een ticket van € 38,-). De volgende deals zijn vaak beschikbaar:

  • Bij Voordeeluitjes scoor je nu een 2-daags arrangement in een 4* hotel voor € 67,- p.p. dat is 33% korting!
  • Bijvoorbeeld: Hotel de Druiventros vanaf € 127,- per nacht via deze link bij Groupon. De deal is geldig voor 2 personen dus € 63,50 per persoon
  • Ook bij Fletcher Hotels hebben ze een mooi 2/3 daags arrangement. Als je drie dagen gaat (incluief 1 dag Efteling) betaal je nog maar € 45 euro per persoon per nacht.

Op zoek naar losse tickets?

Dan vind je alle actuele deals op onze Efteling pagina. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
6 mei 2020
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Altijd al een keer willen overnachten in een hotel bij de Efteling? Dat kan eigenlijk altijd wel met korting. Je slaapt op het park of er dicht in de buurt en krijgt bij de overnachting een ticket kado.