Korting

5 x korting voor Attractiepark Slagharen

Matthijs 
Attractiepark Slagharen is zonder twijfel dé kortingsknaller van Nederland. Het is niet de vraag óf je een korting kan vinden, maar hoe hoog die korting is en of het echt de beste deal is. Wij helpen je daar uiteraard bij door alle aanbieding in Nederland, België en Duitsland op een rij te zetten. Voor Slagharen begint het seizoen elk jaar begin april.

Wat kost Slagharen aan de kassa?

Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis naar binnen bij dit attractiepark. Voor personen vanaf 4 jaar betaal je aan de kassa bijna  € 30,- per ticket!. Voor een parkeerticket betaal je een schappelijke € 7,50 per auto. Al met al ben je voor een dagje uit met 4 personen dus bijna € 130,- kwijt als je aan de kassa betaalt. Dat kan echt veel goedkoper.

#1 Tot ruim € 17,- korting bij Slagharen zelf

  • Wanneer: Slagharen werkt met dagprijzen. Op de goedkoopste dagen kost een ticket maar € 12,95 per stuk en ook in de zomervakantie is er een mooie deal. Je betaalt dan maar € 13,50. 
  • Waar: op de site van Slagharen zelf

#2 Tot € 19,- korting in Duitsland

  • Wanneer: af en toe zijn er deals te vinden in Duitsland waarbij je maar € 9,95 per ticket betaalt! Deze deals zijn vaak maar kort beschikbaar 
  • Waar: vaak is de deal op de Duitse Groupon site te vinden. Zodra deze week beschikbaar is, lees je het op onze Slagharen pagina.

#3 Tot € 17,50 korting met een spaarprogramma 

  • Wanneer: Bij Campina Eurosparen spaar je het hele jaar voor korting. Bij Jumbo spaar je in mei, maar kan je het hele jaar je korting verzilveren. Bij Campina is de korting altijd 50% bij Jumbo ligt het er aan op welke dag je gaat.
  • Waar: de Campina tickets vind je hier. De Jumbo tickets vind je hier

#4 Tot € 15,- korting in de veiling

  • Wanneer: gedurende het hele jaar worden er setjes van 2 of 4 tickets geveild op de 2 grote veilingsites van Nederland. Als je het bieden een beetje onder de knie hebt, kun je ondanks de servicekosten van € ,- per gewonnen veiling een korting van 50% scoren.
  • Waar: bijvoorbeeld op de site van Vakantieveilingen. Let op: deze veilingen zijn niet altijd beschikbaar. Soms krijg je dus de melding dat er even geen tickets zijn

#5 Tickets inclusief verblijf

  • Wanneer: als je toch van plan blijft een paar dagen te blijven dan zijn er vaak topaanbiedingen waarbij je voor verblijf + entree een hele mooie deal krijgt. 
  • Waar: Groupon heeft vaak een mooie deal of je kan bij Slagharen zelf terecht voor een mooie last-minute. Omdat het park nu in winterslaap is, zijn er even geen goede acties te vinden.

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Slagharen ga je snel naar Slagharen pagina en bekijk je de lijst met actuele deals. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting rond de € 17,50 per ticket ligt.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
29 maart 2019
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Slagharen is dé kortingsknaller van Nederland. Er zijn altijd wel deals te vinden en de top 10 met beste deals wordt vaak gedomineerd door deals voor Slagharen tickets. 50-60% korting is geen enkel probleem. De vraag is dus vooral: wat is nu de aller-aller-beste deal? Wij zochten het voor je uit!