Korting

5 x korting voor Attractiepark Slagharen

Matthijs 
Attractiepark Slagharen was de afgelopen jaren zonder twijfel dé kortingsknaller van Nederland. Het was niet de vraag óf je een korting kon vinden, maar hoe hoog die korting was en of het echt de beste deal was. We merken echter dat dat verandert. Slagharen heeft minder acties en richt zich meer op de leuke dingen die je in het park kan doen. Dat betekent uiteraard niet dat er geen korting te krijgen is, want deals zijn er altijd wel. Wij helpen je door alle aanbieding in Nederland, België en Duitsland op een rij te zetten. 

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar ons nieuwe Slagharen blog voor de meest actuele deals

Wat kost Slagharen aan de kassa?

Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen bij dit attractiepark. Voor personen vanaf vier jaar betaal je aan de kassa bijna  € 30,- per ticket! Voor een parkeerticket betaal je een schappelijke € 7,50 per auto. Al met al ben je voor een dagje uit met vier personen dus bijna € 130,- kwijt als je aan de kassa betaalt. Ondanks dat er wat minder acties zijn kan dat echt veel goedkoper en je hoeft er nieteens heel veel voor te doen.

#1 Tot € 13,- korting bij Slagharen zelf

Slagharen werkt zelf met wisselende dagprijzen. Op de goedkoopste dagen, vaak in het voor- en naseizoen, kost een ticket maar € 16,- per stuk. Toch wordt er ook soms in de zomervakantie gestunt. Net als vorig jaar zijn er op sommige dagen tickets voor € 16,- te vinden in de shop van Slagharen zelf. De deals vind je op de site van Slagharen zelf 

#2 Tot € 19,- korting in Duitsland

Het is geen geheim dat Slagharen ook graag bezoekers uit Duitsland en België trekt. Op buitenlandse sites werden de tickets daarom af en toe zijn voor echte dumpprijzen aangeboden: € 9,95 per ticket. Deze deals zijn vaak maar kort beschikbaar. Vaak is de deal op de Duitse Groupon site te vinden. Omdat deze deals vaak maar heel kort beschikbaar zijn, is de kans groot dat je achter het net vist en zoals gezegd: in 2019 kwam deze actie eigenlijk al bijna niet meer voor. Houdt in ieder geval onze gloednieuwe Slagharen pagina in de gaten voor de atuele deals.

#3 Tot € 17,50 korting met een spaarprogramma 

Dikke korting bij de twee grote spaaracties van Nederland (Campina Eurosparen en Jumbo) mag natuurlijk niet ontbreken. Vanaf dit jaar kan je zowel bij Campina als Jumbo het hele jaar sparen en inwisselen. Bij Campina is de korting altijd 50% bij Jumbo ligt het er aan op welke dag je gaat, maar loopt de korting op tot 66% per ticket. Je vindt de Campina tickets hier. De Jumbo tickets vind je hier

#4 Tot € 15,- korting in de veiling

Ook de twee grote veilingsites in Nederland doen mee met de kortingswaanzin. Gedurende het hele jaar worden er setjes van 2 of 4 tickets geveild. Als je het bieden een beetje onder de knie hebt, kun je ondanks de servicekosten van € 5,- per gewonnen veiling een korting van 50% scoren. Kijk bijvoorbeeld op de site van Vakantieveilingen. Let op: deze veilingen zijn niet altijd beschikbaar. Soms krijg je dus de melding dat er even geen tickets zijn. 

#5 Tickets inclusief verblijf

Deals voor tickets zijn er dus genoeg, maar als je toch van plan bent een paar dagen te blijven dan zijn er vaak topaanbiedingen waarbij je voor verblijf + entree een hele mooie deal krijgt. Groupon heeft soms een mooie deal of je kan bij Slagharen zelf terecht voor een mooie last-minute. Vooral rond de vakanties zijn er mooi deals te scoren. Check ook Travelcircus (een Duitse site) eens. Duitsers krijgen vaak betere aanbiedingen dan Nederlanders, maar niets houd je tegen om de deal als Nederlander te kopen.

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Zo zijn er regelmatig deals bij Tripper waarbii je voor minder dan 15 euro naar binnen kan! Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Slagharen ga je snel naar Slagharen pagina en bekijk je de lijst met actuele deals. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting rond de € 19,- per ticket ligt.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
24 mei 2020
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Slagharen was dé kortingsknaller van Nederland. Er zijn altijd wel deals te vinden en de top 10 met beste deals wordt vaak gedomineerd door deals voor Slagharen tickets. 50-60% korting is geen enkel probleem. De vraag is dus vooral: wat is nu de aller-aller-beste deal? Wij zochten het voor je uit!