Korting

5 x korting voor Burgers' Zoo

Matthijs 
In Arnhem ligt een van de mooiste dierentuinen van Nederland: Burgers' Zoo. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Blijdorp of Artis is er voor Burgers' Zoo eigenlijk altijd wel korting te vinden. Mét of juist zonder spaarpunten. Wij zetten de 5 beste kortingsknallers voor je op een rij.

Wat kost Burgers' Zoo aan de kassa?

Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen bij Burgers' Zoo. Voor kinderen van 4- 9 koop je een kinderticket (€ 20,50 aan de kassa) en voor een volwassene (vanaf 10 jaar) betaal je € 23,50. Voor een parkeerticket betaal je een schappelijke € 6,- per auto. Al met al ben je voor een dagje uit met vier personen dus bijna € 95,- kwijt als je aan de kassa betaalt. Uiteraard kan dat goedkoper! 

#1 Tot € 15,- korting per ticket bij Jumbo

De Jumbo spaaractie blijft de beste spaaractie van Nederland. Sparen voor Jumbomunten kan niet meer, maar er worden er altijd wel aangeboden op Marktplaats. Inwisselen van de munten kan tot 5 januari 2020. Op een volwassene ticket bespaar je tot € 15,- per ticket. Op een kinderticket tot € 12,50. Deze maximale korting is maar op enkele dagen geldig en de hoogste korting is meestal snel uitverkocht. Alle tickets vond je tot 5 januari 2020 op de site van Jumbo. Nu is het wachten op de 2020 actie die in april begint.

#2 Tot € 12,50 korting in de veiling

Gedurende het jaar worden er regelmatig setjes van 2 of 4 tickets geveild via de veilingsites. Normaal betaal je € 5,- administratiekosten, maar op sommige dagen betaal je geen administratiekosten. Als je op die dagen een beetje slim biedt, kan je zomaar € 12,50 korting per ticket scoren. De deals van Vakantieveilingen vind je hier, de deals van Ticketveiling vind je hier. Wil je zeker zijn dat je alle actieve deals in één overzicht hebt? Dan kijk je even op onze Burgers Zoo pagina.

#3 Tot € 7,50 bij kortingssites 

Ook op de grote kortingssites zijn het hele jaar door wel kortingsacties te vinden. Bijvoorbeeld bij Tripper, Dagtickets, Social deal en de webshop van AD.nl. Voordeel van deze sites is dat de tickets voor iedereen te koop zijn dus zonder veiling of spaarpunten. De korting stopt meestal bij € 7,50 per ticket. Omdat deals vaak maar een paar dagen beschikbaar zijn, kijk je voor het actuele overzicht direct op onze Burgers' Zoo pagina

#4 Tot €  6,- korting met je ANWB Lidmaatschap

Zijn er even geen online deals te vinden en heb je geen spaarpunten dan is de deal bij ANWB misschien wat. Met je ANWB lidmaatschap koop je namelijk altijd tickets met € 1,50 korting, maar soms verhoogt ANWB de korting naar maar liefst € 6,- per ticket. De tickets zijn te vinden op de site van ANWB

#5 Tot € 5,- Korting met de Postcodeloterij

Als klant van de Postcode Loterij kan je met bon uit de voordeelagenda een paar euro korting pakken. Je betaalt namelijk een vast bedrag van € 19,50 voor een ticket (kind en volwassene). Je mag maximaal 4 tickets kopen dus al met al bespaar je toch 20 euro voor een groep van 4. De bon vind je in de agenda, maar meer info over deze deal (en de Postcode Loterij) lees je in ons blog.

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Burgers' Zoo ga je snel naar de Burgers' Zoo pagina en bekijk je de lijst met actuele deals. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting zonder spaarpunten rond de € 7,50 ligt en met spaarpunten oploopt tot maar liefst € 15,- per ticket.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
14 december 2019
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Burgers' Zoo is een van de populairste dierentuinen van Nederland. Met de korting zit het ook wel goed. Als je een beetje zoekt, bespaar je al snel € 7,50 per ticket. De moeite waard dus om even onze Burgers' Zoo pagina te bekijken.