Korting

8 x korting voor Duinrell en het Tikibad

Matthijs 
In de bossen bij Wassenaar ligt het attractiepark Duinrell. Naast een lange lijst aan attracties herbergt het park ook het grote zwemparadijs het Tikibad. Je kan de uitjes combineren, maar je kan ook alleen naar het attractiepark. In verband met corona zijn er trouwens geen losse Tikibad tickets te koop dit jaar en ook de combi-deals zijn niet altijd beschikbaar. De basisprijzen zijn vrij fors, maar normaal is er echt wel iets van korting te vinden. Helaas ook, wederom door corona, zijn er op dit moment echt heel weinig goede deals. 

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar ons nieuwe Duinrell en Tikibad blog voor de meest actuele deals

Wat kost Duinrell aan de kassa?

De prijsstructuur voor het attractiepark is dit jaar vrij simpel. Je kan voorlopig namelijl alleen maar tickets voor het attractiepark komen. Alleen mensen die overnachten mogen naar het Tikibad. De tickets voor het attractiepark kosten € 26,- aan de deur. Omdat parkeren ook € 10,- per auto kost, ben je voor een dagje uit dus ruim 110,- kwijt. Uiteraard kan dat goedkoper!

#1 Bij Duinrell zelf tot € 6,- korting

Duinrell werkt met dynamische prijzen en ook over de kassaprijs zijn ze het niet helemaal eens met zichzelf. Op de ene pagina staat bijvoorbeeld een kassaprijs van € 25,-, maar de online tickets rekenen met een kassaprijs van € 26,-. Wij gaan maar uit van de hoogste prijs. Op rustige dagen krijg je in ieder geval een flinke korting op je ticket bij Duinrell zelf. Voor een online ticket betaal je altijd minder dan de € 26,- die je aan de kassa betaalt voor het attractiepark. Op sommige dagen betaal je maar € 19,95, op andere € 23,95. De tickets kan je kopen op de site van Duinrell zelf. 

#2 Tot € 15,- korting met een veiling

Gedurende het jaar worden er regelmatig setjes van 2 of 4 tickets geveild via de veilingsites. Meestal gaat het om tickets inclusief Tikibad, maar in de winter zijn er uiteraard ook tickets voor alleen het Tikibad te vinden. Kijk eens op de site van Vakantieveilingen of Ticketveiling daar is meestal wel een veiling te vinden. 

#3 Korting oplopend tot € 16,- bij Campina 

Het hele jaar door spaar je bij Campina voor korting op je tickets. In de winter krijg je maar liefst 50% korting op je bezoek aan het Tikibad en in de zomer krijg je 30% - 50% korting afhankelijk van de maand. Tickets kan je normaal kopen op de site van Campina Eurosparen, maar ook deze deal is door corona even niet beschikbaar. 

#4 "Gratis" met Air Miles 

bij Air Miles koop je de hele zomer tickets voor het park en/of het Tikibad. Er is een deal met "Miles Only" en een deal waar je wat minder Miles nodig hebt, maar waar je dan een deel bijbetaalt. Op een pagina met Duinrell tickets vind je alle deals, maar helaas zijn de tickets op dit moment even niet te koop.

#5 Bijna € 17,- korting bij Groupon

Af en toe vindt je een topdeal bij Groupon. De deal is echter niet altijd beschikbaar. Vooral tijdens vakanties staat de deal opeens "uit" om na afloop van de vakantie opeens terug te komen. Het voordeel van deze deal is dat hij voor iedereen beschikbaar is en je geen spaarpunten nodig hebt. Als de deal beschikbaar is, vind je hem op de site van Groupon. Is de deal niet beschikbaar, kijk dan op onze Duinrell pagina voor alle actieve deals. Let op: de link verwijst naar onze nieuwe site die sinds juni live is. Daar vind je echt alle deals voor Duinrell en het Tikibad!

#6 Tot € 7,- korting met je ANWB lidmaatschap

Tickets zijn niet altijd beschikbaar bij de ANWB. Zeker in de winter niet en meestal is de korting beperkt, maar soms krijg je in de zomer opeens € 7,50 of een ticket voor het Tikibad. Zeker de moeite waard om de site van ANWB in de gaten te houden. Ook deze deal is in verband met corona even niet te krijgen.

#7 Tot € 7,- korting bij Dagtickets

Dagtickets is, naast Groupon, dé plek om een goede deal te scoren. Bij Dagtickets vind je af en toe maar liefst € 7,50 korting op je ticket. Op andere dagen is de korting nihil en betaal je hetzelfde als aan de kassa, maar als de deal er is (vooral voor het Tikibad) dan zijn het de goedkoopste tickets die je kan krijgen. Soms betaal je maar € 12,50 voor een ticket! De tickets voor het Tikibad vind je hier en de Duinrell tickets vind je in de zomer hier.

#8 Met de Postcodeloterij geen korting

Geen korting? Tot en met 2019 kreeg je met je Voordeelagenda 3,50 korting per ticket. Helaas is de bon in 2020 niet beschikbaar. Waarschijnlijk omdat je eigenlijk altijd wel meer dan die 3,50 korting krijgt bij andere acties. Hbe je de agenda toch liggen en wil je wel weten waar je korting op krijgt dan lees je hier meer info over de voordeelagenda.

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Duinrell of het Tikibad ga je snel naar de Duinrell pagina of de Tikibad pagina en bekijk je de lijst met actuele deals. Beide links gaan naar onze gloednieuwe site! Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting voor het Tikibad een euro of € 10,- ligt (je betaalt dan € 12,50 voor je ticket). Voor Duinrell ligt deze rond 50% en betaal je dus een euro of € 15,- voor een dagje Duinrell + Tikibad in de zomer. Op de nieuwe site vind je ook alle deals inclusief een verblijf op het park. Daar zit namelijk altijd onbeperkt toegang tot het attractiepark en vaak ook gratis toegang tot het Tikibad bij.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
07 juni 2020
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Duinrell en het Tikibad zijn populaire uitjes in de zomervakantie. De kassaprijs is aan de forse kant, maar omdat er het hele jaar door acties zijn, kan je als gezin eigenlijk altijd wel een paar tientjes besparen.