Korting

8 x korting voor Duinrell en het Tikibad

Matthijs 
In de bossen bij Wassenaar ligt het attractiepark Duinrell. Naast een lange lijst aan attracties herbergt het park ook het grote zwemparadijs Tikibad. Je kan de uitjes combineren, maar je kan ook alleen naar het attractiepark of alleen naar het Tikibad. Die Tikibad-only tickets zijn wel pas vanaf 16:00 (of soms 17:00) geldig. De basisprijzen zijn vrij fors, maar gelukkig is er voor zowel het Tikibad als het attractiepark altijd wel een korting te vinden. Let op: in de winter is alleen het Tikibad open en zijn (een deel van de) attracties in het weekend open. 

Wat kost Duinrell aan de kassa?

De prijsstructuur is wat ingewikkeld omdat je tickets kan kopen voor alleen het park, voor het park plus een paar uur zwemmen of het park en onbeperkt zwemmen. Als je uitgaat van een combiticket waarmee je niet alleen het park binnen mag, maar ook drie uur mag zwemmen dan betaal je als gezin met twee kinderen aan de kassa € 31,50 per persoon. Omdat parkeren ook € 10,- per auto kost, ben je voor een dagje uit dus ruim 130,- kwijt. Uiteraard kan dat goedkoper! Let op: vanaf eind oktober start het winterseizoen en is het attractiepark zelf nog maar af en toe open. Het Tikibad is wel gewoon alle dagen open.

#1 Bij Duinrell zelf tot € 6,- korting

Duinrell werkt met dynamische prijzen en ook over de kassaprijs zijn ze het niet helemaal eens met zichzelf. Op de ene pagina staat bijvoorbeeld een kassaprijs van € 25,-, maar de online tickets rekenen met een kassaprijs van € 26,-. Wij gaan maar uit van de hoogste prijs. Op rustige dagen krijg je in ieder geval een flinke korting op je ticket bij Duinrell zelf. Voor een online ticket betaal je altijd minder dan de € 26,- die je aan de kassa betaalt voor het attractiepark. Op sommige dagen betaal je maar € 19,95, op andere € 23,95. De tickets kan je kopen op de site van Duinrell zelf. Het zelfde geldt voor de Tikibad tickets. Die varieren van € 17,95 tot € 20,95.

#2 Tot € 15,- korting met een veiling

Gedurende het jaar worden er regelmatig setjes van 2 of 4 tickets geveild via de veilingsites. Meestal gaat het om tickets inclusief Tikibad, maar in de winter zijn er uiteraard ook tickets voor alleen het Tikibad te vinden. Kijk eens op de site van Vakantieveilingen of Ticketveiling daar is meestal wel een veiling te vinden. 

#3 Korting oplopend tot € 16,- bij Campina 

Het hele jaar door spaar je bij Campina voor korting op je tickets voor het park + Tikibad. In de winter krijg je maar liefst 50% korting op je bezoek aan het Tikibad en in de zomer krijg je 30% - 50% korting afhankelijk van de maand. Tickets voor het Tikibd in de winter kopen kan op de site van Campina Eurosparen  

#4 "Gratis" met Air Miles 

bij Air Miles koop je de hele zomer tickets voor het park en/of het Tikibad. Er is een deal met "Miles Only" en een deal waar je wat minder Miles nodig hebt, maar waar je dan een deel bijbetaalt. De tickets voor het Tikibad zijn te vinden op de site van Air Miles en er is ook een pagina met Duinrell tickets. Let op: deze deal is helaas niet beschikbaar in de winter.

#5 Bijna € 17,- korting bij Groupon

Af en toe vindt je een topdeal bij Groupon. De deal is echter niet altijd beschikbaar. Vooral tijdens vakanties staat de deal opeens "uit" om na afloop van de vakantie opeens terug te komen. Het voordeel van deze deal is dat hij voor iedereen beschikbaar is en je geen spaarpunten nodig hebt. Als de deal beschikbaar is, vind je hem op de site van Groupon. Is de deal niet beschikbaar, kijk dan op onze Duinrell pagina voor alle actieve deals.

#6 Tot € 7,- korting met je ANWB lidmaatschap

Tickets zijn niet altijd beschikbaar bij de ANWB. Zeker in de winter niet en meestal is de korting beperkt, maar soms krijg je opeens € 7,50 of een ticket voor het Tikibad. Zeker de moeite waard om de site van ANWB in de gaten te houden.

#7 Tot € 7,- korting bij Dagtickets

Dagtickets is, naast Groupon, dé plek om een goede deal te scoren. Bij Dagtickets vind je af en toe maar liefst € 7,50 korting op je ticket. Op andere dagen is de korting nihil en betaal je hetzelfde als aan de kassa, maar als de deal er is (vooral voor het Tikibad) dan zijn het de goedkoopste tickets die je kan krijgen. Soms betaal je maar € 12,50 voor een ticket! De tickets voor het Tikibad vind je hier en de Duinrell tickets vind je hier.

#8 Met de Postcodeloterij € 3,50 korting

Het hele jaar door krijg je korting met de bon uit de postcodeloterij voordeel agenda. Je krijgt € 3,50 korting voor maximaal 4 personen. Deze korting gaat over de kassaprijs van € 25,- Je hebt de bon uit de agenda nodig die klanten aan het eind van het jaar in de bus krijgen. Meer info over de voordeelagenda vind je hier.

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Duinrell of het Tikibad ga je snel naar de Duinrell pagina of de Tikibad pagina en bekijk je de lijst met actuele deals. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting voor het Tikibad een euro of € 10,- ligt (je betaalt dan € 12,50 voor je ticket). Voor Duinrell ligt deze rond 50% en betaal je dus een euro of € 15,- voor een dagje Duinrell + Tikibad. Je kan ook altijd eens naar ons blog kijken met deals inclusief overnachting. Daar zit namelijk altijd onbeperkt toegang tot het attractiepark en vaak ook gratis toegang tot het Tikibad bij.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
08 november 2019
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Duinrell en het Tikibad zijn populaire uitjes in de zomervakantie. De kassaprijs is aan de forse kant, maar omdat er het hele jaar door acties zijn, kan je als gezin eigenlijk altijd wel een paar tientjes besparen.