Korting

6 kortingstips voor Madurodam

Matthijs 
Madurodam in Den Haag staat hoog op het lijstje bij bezoekers van Tikata. Afgelopen maanden kwamen tienduizenden bezoekers op de Madurodam pagina om te kijken wat de beste deal voor hun tickets was. Dat is zeker de moeite waard want Madurodam kent altijd wel een korting. In dit blog lees je de zes beste kortingsdeals.

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar ons nieuwe Madurodam blog voor de meest actuele deals

Wat kost Madurodam standaard?

Madurodam kent een vaste basisprijs, maar heeft soms opeens (in het hoogseizoen) een andere prijs voor weekenden of doordeweekse dagen. Een bezoeker ouder dan 2 jaar betaalt bijvoorbeeld € 19,50 aan de kassa. Een parkeerkaart kost € 8,50 dus al met al ben je met een gezin met twee kinderen aan de kassa meer dan € 80,- kwijt. Dat kan goedkoper! Gelukkig is er altijd wel korting te scoren. Zo heeft het park zelf mooie (gezins)deals, maar zijn er ook genoeg andere aanbieders, waardoor de korting kan oplopen tot meer dan € 40,- voor het gezin. Wij zetten alle opties op een rijtje. 

#1 Familieticket met € 5,- korting per persoon  

Dit ticket was, voordat we corona kregen, het hele jaar beschikbaar op de site van Madurodam zelf. Het idee was simpel: je gaat met vier personen en betaalt maar voor drie. Je kreeg dus 25% korting. In verband met corona zijn er, net als bij andere uitjes, veel deals oofline gehaald. Deze deal lijkt er dus ook even niet te zijn. Is hij er wel? Dan vind je de tickets op de site van Madurodam zelf

#2 Tot € 8,- korting per ticket bij een dealsite

Op de site van AD.nl zijn er regelmatig deals te vinden waarbij je rond de € 14,- voor een ticket betaalt. De deal is niet altijd beschikbaar dus je kan bijvoorbeeld ook kijken bij Social Deal. Daar hebben ze ook regelmatig een early birds deal met flinke korting. Voor alle deals op dealsites kijk je op onze Madurodam paginaLet op: deze link gaat naar onze nieuwe Tikata site waarop je nu nog meer deals vindt.

#3 Skip the line via Tiqets met max € 7,- korting

Bijna het hele jaar scoor je Skip the line tickets bij Tiqets en als je gebruik maakt van de actiecode TIKATQ10 krijg je ook nog eens 10% extra korting. Normaal kosten de tickets € 17,50, maar af en toe zakt de prijs naar € 14,50 (en daar krijg je dan nog 10% korting op). Helaas is die deal niet altijd beschikbaar, maar dan pak je toch nog € 3,- korting met het losse ticket. De tickets koop je op de site van Tiqets. Let op: ook deze deal is vanwege corona tijdelijk niet beschikbaar.

#4 Tot € 8,- korting via ANWB

Ook bij ANWB koop je het hele jaar door Madurodam tickets. Net als met veel andere deals speelt ANWB een beetje met de prijzen. Meestal krijg je een euro of 3 aan korting, maar soms schiet die korting opeens door naar een euro of 8. Wij houden uiteraard de site van ANWB dagelijks in de gaten. Wil je zelf kijken wat de actuele korting is dan kijk je in de ANWB-shop. Helaas. Ook deze deal (alle deals van ANWB) zijn door corona even offline gehaald)

#5 Tot € 10,- korting met Jumbo munten

De Jumbo spaaractie blijft de beste spaaractie van Nederland. Vanaf 2020 is het geen tijdelijke spaaractie meer, maar kan je het hele jaar door sparen en punten inwisselen. Wel lastig: Jumbo wil perse dat je de app gebruikt (waarschijnlijk om te voorkomen dat mensen met de muntjes gaan handelen) en het overzicht en de prijzen is daardoor een beetje kwijt, maar we zien op de Jumbo site in ieder geval dat je tot 51% korting krijgt op je tickets. Net als vorig jaar wisselen de kortingen nogal per dag dat je gaat..

#6 "Gratis" met Air Miles

Spaar je Air Miles? Dan kan je die inleveren voor een "gratis ticket". Dan heb je wel 1950 miles nodig. Heb je die niet liggen dan zijn er ook een "miles & money" deals waar je voor 750 of 1250 Air Miles + een bijbetaling doet om toch een mooie deal te scoren Kortom: zelfs als je geen Air Miles miljonair bent, kan je hier een prima korting scoren. Ook deze deal is even teruggetrokken in verband met corona. Is ie er wel? Dan vind je alle deals  op de site van Air Miles

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Zo heeft Campina Eurosparen een mooie deal, kan je als klant van Renault ook een flinke korting scoren, lever je Kruidvat punten in voor korting of koop je tickets met korting bij DagjeWeg.nl Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Madurodam ga je snel naar onze Madurodam pagina en bekijk je de lijst met actuele deals. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting die te vinden is, rond de € 10,- per ticket ligt. Mocht je zelf een deal spotten, houdt dat bedrag dan in je achterhoofd.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
24 mei 2020
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Madurodam is een van de populaire uitjes in Den Haag en omstreken. Met de grote hoeveelheid evenementen die Madurodam organiseert is er eigenlijk altijd wel iets speciaals te beleven. De kassaprijs is redelijk, maar omdat er altijd wel een paar euro korting te scoren valt, is een bezoek aan Madurodam voor een gezin prima te betalen. (plaatje is copyright Madurodam)