Korting

Hoe je toch met korting naar Gaia Zoo kan

Matthijs 
Gaia Zoo staat in de top 10 van best bezochte dierenparken in Nederland. Ook op Tikata wordt zeer regelmatig gezocht naar korting voor dit mooie dierenpark. En die korting is er echt wel. Reden genoeg om de zes beste manieren om korting te scoren op een rij te zetten, zodat ook jij met de hoogst mogelijke korting op pad gaat!

Wat kost een Gaia Zoo standaard?

Gaia kent een laagseizoen (nov - maart) en een hoogseizoen (maart - nov). De prijzen zijn in het laagseizoen twee tot drie euro lager dan in het hoogseizoen. Een volwassene ticket kost aan de kassa bijv € 22,50 in het hoogseizoen en € 19,50 in het laagseizoen. Een parkeerkaart kost € 7,50 dus al met al ben je met een gezin met twee kinderen aan de kassa dus meer dan € 80,- kwijt. Dat moet goedkoper kunnen! Gelukkig is er altijd wel korting te scoren. Zo heeft het park zelf variabele dagprijzen, waardoor de korting op bepaalde dagen bij Gaia Zoo zelf kan oplopen tot maar liefst € 16,- voor het gezin. Lees snel welke manieren er zijn om korting te krijgen. 

#1 Dagkorting van max € 5,- bij Gaia zelf

Koop je je tickets ruin van te voren bij Gaia Zoo online dan kan je maar liefst € 5,- besparen op een ticket voor een volwassene en € 3,- op een ticket voor een kind. Deze maximale korting geldt ook gewoon in het hoogseizoen dus als je een week van te voren bestelt, pak je zomaar € 16,- voor een gezin met vier personen en daar hoef je helemaal niets voor te doen.De tickets koop je gewoon op de site van Gaia Zoo zelf. Aan het eind van het jaar zijn er trouwens winteravonden dan betaal je maar 5,- voor een bezoek na 16:00. Let wel op: in verband met corona kan het dat deze korting even niet beschikbaar is.

#2 Tot maximaal  € 10,- korting via Jumbo

Ook voor Madurodam is de Jumbo spaaractie een van de beste spaaracties. Vanaf dit jaar is het trouwens geen tijdelijke spaaractie meer, maar kan je het hele jaar door sparen en punten inwisselen. We zien op de Jumbo site in ieder geval dat je tot 66% korting krijgt op je tickets. Net als vorig jaar wisselen de kortingen nogal per dag dat je gaat..

#3 Met ING punten € 7,50 korting

Als je nog wat ING punten hebt liggen, kan je die een groot deel van het jaar inwisselen voor een voucher van € 7,50 korting. Soms is de voucher echter even niet beschikbaar, maar kijk voor de zekerheid even op de site van ING 

#4 Tot € 6,- korting via ANWB

Ben je 1 van de 6 miljoen ANBW leden dan pak je zeker € 3,50 korting per ticket. Af en toe loopt die korting nog flink op voor mensen die al langer lid zijn. Platina leden krijgen dan maar liefst € 6,- korting per ticket. Zeker als je niet ruim van te voren besloten hebt om naar Gaia Zoo te gaan, kan dit zomaar de beste deal zijn. De tickets koop je bij de ANWB-shop (behalve op dit moment want ANWB heeft alle deals in verband met corona even offline gehaald).

#5 Toch nog € 3,50 korting met de Postcodeloterij

Ook dit jaar zat er in de Postcode Loterij Voordeelagenda weer een bonnetje waarmee je een leuke korting op tickets voor Gaia Zoo kan pakken. Met de bon uit de agenda pak je € 3,50 korting voor maximaal 4 personen. Lees alles over deze bon in ons Postcodeloterij blog.

#6 Tot € 10,- korting via een dealsite

Ze zijn helaas niet altijd beschikbaar, maar als ze er zijn dan pak je op de grote kortingssites van Nederland (en België) de grootste korting op je tickets. Heel af en toe stunten de grote kortingssites zoals Groupon, De Webwinkel van AD, Dreamland.be of Social Deal met tickets voor een euro of € 10,- per stuk. Wil je weten welke deals er op dit moment beschikbaar zijn? Bekijk dan onze Gaia Zoo pagina

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Ook goed om te weten: de kans op een mooie korting is in het voorjaar en in het najaar vele malen groter dan tijdens de zomervakantie. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Gaia Zoo ga je snel naar onze Gaia Zoo pagina en bekijk je de lijst met actuele deals. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting die te vinden is, rond de € 10,- per ticket ligt. Mocht je zelf een deal spotten, houdt dat bedrag dan in je achterhoofd.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
23 april 2020
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Gaia Zoo trekt elk jaar honderdduizenden bezoekers en die betalen voor een groot deel de (ietwat hoge) kassaprijs. Da's jammer want je kan heel eenvoudig met je gezin een paar tientjes besparen door onze top 6 aan tips te volgen.