Phantasialand

De beste deals voor Phantasialand

Matthijs
Phantasialand hoort samen met de Efteling en Movie Park Germany tot de duurste parken in Europa. Gelukkig is er altijd wel een goede deal te vinden, waardoor je tot € 15,- per ticket bespaart. Ben je van plan om binnenkort naar Phantasialand te gaan? Lees dan onze tips waar je het beste korting kan scoren en wat nou echt een goede deal is. 

Wat kost Phantasialand 

Phantasialand is op dit moment gesloten en gaat op 1 april 2019 weer op. Zodra er goede deals zijn, nemen we die uiteraard op in dit blog en op de Phantaslaland pagina

Als je aan de kassa tickets koopt dan ben je voor een gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen al snel twee x € 39,50- + twee x € 49,50 + € 5,- om te parkeren. Totaal dus bijna € 180,- voor een gemiddeld gezin. En dan rekenen we eten, drinken en souveniers nog niet eens mee. Reden genoeg dus om op zoek te gaan naar korting!

#1 Dagtickets tot € 10,- korting

Bij Dagtickets krijg je normaal € 5,- per ticket, maar af en toe verdubbelt die korting naar € 10,- per ticket. Dat is een prima deal, zeker omdat je er niets voor hoeft te doen: geen spaarpunten, lidmaatschap of andere fratsen. De deal van Dagktickets is hier te vinden

#2 Phantasialand zelf 1 + 1

Als je Phantasialand in April 2019 bezocht, mag je gratis een 2e dag terugkomen met het zelfde ticket. Handig dus als je van plan ben 2 dagen te gaan Dat 2e bezoek moetl wel plaatsvinden in april, mei, juni, september, oktober of november. Al met al een topdeal. Lees alles over deze actie hier

#3 Vijf euro korting op je volwassene ticket

Regelmatig kan je € 5,- korting scoren op je volwassene ticket via de ANWB. Bij deze sites is de korting op een kinderticket vaak € 1,-

#4 Ruim € 13,- korting met een spaarprogramma

Bij de Jumbo Dagje uit Actie of met Campina Eurosparen, spaar je eenvoudig € 10 tot € 13 korting per ticket. Bij Campina heb je die korting al binnen als je 5 pakken melk koopt. Bij Jumbo moet je voor een euro of € 50,- boodschappen gedaan hebben om 1 ticket met korting te kopen. Al met al betaal je in the end net iets meer dan € 35,- per ticket. De Jumbo actie verwachten we in maart weer. Bij Campina kan je het hele jaar sparen. Tickets kopen kan waarschijnlijk ook eind maart/ begin april weer.

#5 Tot € 15,- korting op je volwassene ticket

Bij deal sites zoals Tripper en Social Deal kon je in 2018 volwassene tickets kopen voor € 33,50 per stuk. Een mooie korting van € 14,- per ticket. Voor 2019 staat de actie bij Social Deal weer online en betaal je geen 49,50, maar slechts 34,50 per ticket. En ga je voor 1 mei? Dan krijg je een gratis ticket voor een vervolgbezoek kado!

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt die op dit moment te vinden is, ga je snel naar onze Phantasialand pagina. Al met al lijkt de maximale korting lijkt rond een euro of 15 te liggen. Veel minder dan € 32,50 voor een volwassene ticket ga je dus niet betalen. Op kindertickets zit nooit korting dus waar je die koopt, maar niet zo veel uit. Uiteraard kan je het ook eens op de veilingssites proberen. Als je je aan de tips in ons blog houdt, kan je daar misschien nog net een paar euro meer aan korting in de wacht slepen. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
3 februari 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Phantasialand hoort samen met de Efteling en Movie Park Germany tot de duurste parken in Europa. Gelukkig is er altijd wel een goede deal te vinden, waardoor je tot € 15,- per ticket bespaart. Wij geven je tips waar je het beste korting kan scoren en wat nou echt een goede deal is.