Phantasialand

De beste deals voor Phantasialand

Matthijs
Phantasialand hoort samen met de Efteling en Movie Park Germany tot de mooiste en duurste parken in Europa. Gelukkig is er altijd wel een goede deal te vinden, waardoor je tot € 15,- per ticket bespaart. Ben je van plan om binnenkort naar Phantasialand te gaan? Lees dan onze tips waar je het beste korting kan scoren en wat nou echt een goede deal is. Let op: in de winter liggen de kassaprijzen wat lager en zijn er veel minder kortingsacties te scoren. 

Wat kost Phantasialand 

Als je aan de kassa tickets koopt dan ben je in de zomer voor een gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen al snel 2 x € 39,50 + 2 x € 49,50 + € 5,- om te parkeren. Totaal dus bijna € 180,- voor een gemiddeld gezin. In de winter is de kassaprijs iets lager, maar er is nog steeds reden genoeg om op zoek te gaan naar korting! In de basis is de korting trouwens vrij simpel: op rustige momenten krijg je altijd wel ergens € 10,- korting met uitschieters naar € 15,- Tijdens het hoogseizoen slinkt de korting enorm en hou je nog maar een euro of 5 aan korting per ticket over. Lees snel waar je deze deals scoort. 

#1 Dagtickets tot € 10,- korting

Bij Dagtickets krijg je normaal € 5,- per ticket, maar af en toe verdubbelt die korting naar € 10,- per ticket. In de zomer ligt de korting meestal op € 7,- Dat is een prima deal, zeker omdat je er niets voor hoeft te doen: geen spaarpunten, lidmaatschap of andere fratsen. De deal van Dagktickets is hier te vinden

#2 Phantasialand zelf tot € 20,- korting

Online kan je ook een mooie deal bij Phantasialand zelf scoren: koop je je tickets lang van te voren dan gaat er soms zomaar € 20,- euro van de prijs af. Dat geldt bijvoorbeeld voor de pre-sale deals voor het winterseizoen. Tickets kosten specifiek voor 22 november 2019 bijvoorbeeld opeens maar € 21,-. Phantasialand heeft trouwens ook regelmatig een actie dat als je het park bezoekt, je een 2e ticket voor een later bezoek gratis krijgt. Handig dus als je van plan ben 2 dagen te gaan. De tickets van Phantasialand vind je op deze pagina.

#3 Tot 15,- korting bij ANWB

ANWB doet vrolijk mee met de variabele korting: in het hoogseizoen een euro of € 5,-, maar we hebben begin 2019 ook tickets gezien met € 15,- korting. De deals van ANWB vind je hier. 

#4 Ruim € 17,- korting met een spaarprogramma

Wil je echt een goede korting scoren dan heb je spaarpunten nodig. Bij de Jumbo Dagje uit Actie (tot 5 januari 2020) of met Campina Eurosparen, spaar je eenvoudig € 10 tot € 17,50 korting per ticket. Bij Campina heb je die korting al binnen als je 5 pakken melk koopt. Bij Jumbo moet je voor een euro of € 50,- boodschappen gedaan hebben om 1 ticket met korting te kopen. Al met al betaal je in the end net iets meer dan € 35,- per ticket. Bij Campina kan je het hele jaar sparen. Bij Jumbo kon dat tot mei, maar er zijn altijd nog wel wat losse munten te koop via Marktplaats.

#5 Bij een kortingsite tot € 15,- korting 

De korting met de spaarpunten is het hele jaar door te scoren, maar als je echt de aller-aller-beste deal wil dan moet je de deals bij de grote kortingssites zoals Tripper, Actie van de Dag en Social Deal in de gaten houden. Zeker in het begin van het seizoen kan je regelmatig volwassene tickets kopen voor € 34,50 per stuk. Een mooie korting van € 15,- per ticket. Als deze deals beschikbaar zijn, vind je ze op onze Phantasialand pagina met alle actuele deals. 

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt die op dit moment te vinden is, ga je snel naar onze Phantasialand pagina. Al met al lijkt de maximale korting lijkt rond een euro of 15 te liggen. Veel minder dan € 34,50 voor een volwassene ticket (of 30 euro in de winter) ga je dus niet betalen. Op kindertickets zit bijna nooit korting dus waar je die koopt, maar niet zo veel uit. Uiteraard kan je het ook eens op de veilingssites proberen. Als je je aan de tips in ons blog houdt, kan je daar misschien nog net een paar euro meer aan korting in de wacht slepen. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
09 november 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Phantasialand hoort samen met de Efteling en Movie Park Germany tot de duurste parken in Europa. Gelukkig is er altijd wel een goede deal te vinden, waardoor je tot € 15,- per ticket bespaart. Wij geven je tips waar je het beste korting kan scoren en wat nou echt een goede deal is.