Walibi

5 x Korting voor Walibi Holland

Matthijs
Walibi is na de Efteling het best bezochte attractiepark van Nederland. Met een forse kassaprijs die richting de 37 euro loopt in de zomer en richting de 40 euro tijdens Halloween, is het zaak om goed te zoeken naar korting voordat je afreist naar Biddinghuizen. Gelukkig heeft Walibi het hele seizoen door acties. Al verschilt de korting wel ongeveer van dag tot dag. Het ene moment krijg je € 13,- korting en het andere moment geeft de beste deal maar € 5,- korting. Let op: Walibi is tot begin april in winterslaap. Gelukkig komen de deals voor 2020 wel al goed op gang. 

#1 Kortingssites deals tot € 13,- korting

Groupon Belgie en Groupon Duitsland hadden in 2019 regelmatig een aanbieding voor Walibi Holland en ook begin 2020 is er een topper bij Groupon. Je betaalt maar 30,-. De deals zijn niet trouwens altijd beschikbaar dus kijk altijd voor alle actieve deals op onze Walibi Holland pagina. Zijn de Groupon deals er niet dan heeft Walibi zelf een prima alternatief (€ 25,- als je met 4 personen gaat). Deze tickets zijn uiteraard alleen tijdens het pretpark seizoen te koop

#2 Op een veilingssite tot 50% korting

Regelmatig worden er op de twee grote veilingsites van Nederland setjes van 2 of 4 tickets geveild. Als je een beetje goed biedt, kan je tickets met 50% korting scoren. Kijk bijvoorbeeld eens bij VakantieVeilingen. Houdt wel de tips voor bieden op een veiling in je achterhoofd: wacht op dagen waar je geen administratiekosten betaalt, biedt niet op drukke dagen en houdt de maximale prijs (rond de 23 euro dus) in de gaten om te voorkomen dat je toch te veel betaalt voor je tickets. En het kan ook dat de Veiling even niet beschikbaar is.

#3 Jumbo dagje uit met max € 15,- korting

Bij Jumbo kan je nu het hele jaar sparen voor kortingspunten. Met die punten koop je korting op je Walibi tickets. Op alle dagen krijg je € 12,50 korting, maar op een aantal dagen mag je meer punten inleveren en loopt de korting op tot ruim € 15,- per kaart. Je betaalt dan nog maar € 20,- voor een ticket. Nadeel is dat je dus wel moet sparen en dat de korting niet op alle dagen geldig is. Alle info en de actuele prijzen zijn hier te vinden.

#4 Campina Eurosparen met € 10,- korting

Nog een Spaarprogramma: Campina Eurosparen. Waar je bij Jumbo nog voor € 10,- boodschappen moet doen voor € 2,50 korting, gaat het bij Campina sneller. Op een pak melk van een euro zit een kortingsmunt ter waarde van € 2,50. Nadeel is dat de totale korting op "slechts" € 10,- per ticket blijft steken. Je betaalt dus meer dan €25,- per ticket. Let op: in het hoogseizoen, krijg je maar 30% korting. Ga je buiten het hoogseizoen dan is de korting maar liefst 50% De tickets zijn hier te koop.

#5 Postcode Loterij met € 8,- korting

Alle leden van de Postcode Loterij krijgen elk jaar een agenda met meer dan 150 deals. Daar zit ook een deal voor Walibi bij: € 8,- korting per ticket. Je betaalt dan dus iets van € 28,50 per ticket. Wil je meer lezen over deze deal? Lees dan ons blog over de Postcode Loterij.

De beste deal ?

In 2019 leek de bodem rond een euro of 23,- te liggen (en in de zomervakantie rond de € 25,-) Het kan trouwens ook geen kwaad om op de site van Walibi zelf te kijken. Zo hadden aan het eind van het seizoen bijv een deal voor € 22,50 per ticket en in september betaalde je een paar dagen maar € 25,- per ticket. Wil je zeker weten dat je de allerbeste deal hebt? Bereken dan snel jouw actuele deal op onze Walibi Holland pagina. Je kan ook eens kijken naar ons blog voor een verblijf in Walibi. Daar krijg je namelijk altijd gratis toegang bij dus als je toch een paar dagen wilt blijven, kan dat een prima deal zijn!

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
01 maart 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Walibi is na de Efteling het best bezochte attractiepark van Nederland. Met een vrij forse kassaprijs is het zaak om op zoek te gaan naar korting. Gelukkig heeft Walibi altijd wel een aanbieding die kan oplopen tot 50% korting!