Walibi

5 x Korting voor Walibi Holland

Matthijs
Walibi is na de Efteling het best bezochte attractiepark van Nederland. Met een forse kassaprijs die richting de 40 euro loopt, is het zaak om goed te zoeken naar korting voordat je afreist naar Biddinghuizen. Gelukkig heeft Walibi het hele jaar door acties. Op dit moment is Walibi gesloten, maar houdt onderstaande acties in je hoofd als het pretpark seizoen 2019 begint. 

#1 Kortingssites deals tot € 13,- korting

Groupon Belgie en Groupon Duitsland hebben regelematig een aanbieding voor een euro of 23. Goed om te weten dat dat voor dit 2018 de bodemprijs was. Er is op dit moment weer een topdeal bij de Duitse Groupon en bij de Belgische Groupon. Zijn deze deals even niet beschikbaar? Kijk dan op onze Walibi Holland pagina voor alle actieve deals. 

#2 Op een veilingssite tot 50% korting

Regelmatig worden er op de twee grote velingsites van Nederland setjes van 2 of 4 tickets geveild. Als je een beetje goed biedt, kan je tickets met 50% korting scoren. Kijk bijvoorbeeld eens bij VakantieVeilingen. Ook hiervoor geldt: het park is nu gesloten dus er zijn nog niet echt acties te vinden. We verwachten dat deze begin 2019 wel weer een beetje beginnen lost te komen. 

#3 Jumbo dagje uit met max € 17,50 korting

Bij Jumbo kan je elk jaar tussen april en mei sparen voor kortingsmunten van € 2,50 per stuk. Met die munten koop je korting op je Walibi tickets. Op alle dagen krijg je € 10,- korting, maar op een aantal dagen mag je meer munten inleveren en loopt de korting op tot ruim € 17,50 per kaart. Je betaalt dan nog maar € 16,- voor een ticket. Nadeel is dat je dus wel moet sparen en dat de korting niet op alle dagen geldig is. De tickets en prijzen bekijk je hier.

#4 Campina Eurosparen met € 10,- korting

Nog een Spaarprogramma: Campina Eurosparen. Waar je bij Jumbo nog voor € 10,- boodschappen moet doen voor € 2,50 korting, gaat het bij Campina sneller. Op een pak melk van een euro zit een kortingsmunt ter waarde van € 2,50. Nadeel is dat de totale korting op "slechts" € 10,- per ticket blijft steken. Je betaalt dus meer dan €24,- per ticket. Tickets zijn hier te koop.

#5 Postcode Loterij met € 8,- korting

Alle leden van de Postcode Loterij krijgen elk jaar een agenda met meer dan 150 deals. Daar zit ook een deal voor Walibi bij: € 8,- korting per ticket. Je betaalt dan dus iets van € 24,- per ticket. Wil je meer lezen over deze deal? Lees dan ons blog over de Postcode Loterij.

De beste deal ?

In 2018 lagen de topdeals allemaal net onder de € 20,- of met een cashback op een Duitse site nog net wat lager, maar de bodem ligt toch echt rond de € 20,- per ticket. Wil je zeker weten dat je de allerbeste deal hebt? Bereken dan snel jouw actuele deal op onze Walibi Holland pagina. Je kan ook eens kijken naar ons blog voor een verblijf in Walibi. Daar krijg je namelijk altijd gratis toegang bij dus als je toch een paar dagen wilt blijven, kan dat een prima deal zijn!

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
25 maart 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Walibi is na de Efteling het best bezochte attractiepark van Nederland. Met een vrij forse kassaprijs is het zaak om op zoek te gaan naar korting. Gelukkig heeft Walibi altijd wel een aanbieding die kan oplopen tot 50% korting!