Dolfijn

De beste kortingsacties voor het Dolfinarium in Harderwijk

Matthijs 
Dolfinarium is nog steeds een van de meest populaire uitjes van Nederland. Het park kent een vrij hoge kassaprijs, maar biedt het hele jaar door zelf ook al een flinke korting op die kassaprijs. Net als bij de andere uitjes wordt er aan het eind van het seizoen of juist in het voorseizoen nog eens extra gestunt met de prijs. Wij zetten alle acties van 2018 en 2019 op een rij, zodat je zelf kan bepalen wat een goede deal is en wanneer je beter even kunt wachten op een betere deal.

Wat kost Dolfinarium aan de kassa ? 

Dat is meteen al een lastige vraag. De site geeft zelf prijzen van € 25,- voor een kinderticket en € 28,50 voor een volwassene-ticket. De meeste kortingsacties maken dat verschil niet en gaan uit van een kassaprijs van € 28,50 ongeacht leeftijd. Voor een dagkaart om te parkeren betaal je € 8,50 dus met een gezin van 4 ben je als snel € 115,- kwijt. Uiteraard hoef je dit bedrag nooit echt te betalen. In dit blog lees je de beste acties van 2018 en 2019 voor Dolfinarium zodat je een beetje inzicht krijgt in wat een goede deal is en wanneer deze te scoren is.

#1 Air Miles - "gratis" tickets

Wat: Als je voldoende Air Miles hebt, zijn je tickets voor Dolfinarium helemaal gratis. Er zijn "Miles only"-deals en Miles & Money deals waarbij je wat minder Air Miles inlegt, maar de rest bijbetaalt. Als je weet dat een gemiddeld gezin 2.500 Air Miles per jaar spaart, ben je dus wel even bezig om tickets voor het hele gezin te sparen. Je kan natuurlijk ook 1 ticket met Air Miles kopen en de rest met onderstaande acties en spaarprogramma's. De Air Miles deals voor het dolfinarium zijn hier te vinden

#2 ANWB - € 10 tot € 14,- korting

Wat: Met je ANWB lidmaatschap krijg je  zo'n beetje het hele seizoen € 10,- korting per ticket. Soms loopt de korting op tot € 14,- per ticket in de ANWB shop

#3 Hele seizoen tot € 11,- korting

Gedurende het seizoen hebben sites als Actie van de dag vaak acties met ruim € 10,- korting. Zo kan je bij Dagtickets of Tripper terecht voor tickets met een prijs van € 16,50. 

#4 Campina Eurosparen - 30% - 50% korting

Ook dit is een korting met een spaarprogramma. Zoals we echter eerder in een blog schreven, is het Campina programma wel heel simpel. In bepaalde maanden spaar je tot 50% korting voor je ticket. In het hoogseizoen (Juli-Aug) is de korting 30%. De winterdeals golden tot 6 maart en vanaf begin april zijn er weer zomerdeals met 50% korting te koop

#5 Dolfinarium zelf - € 10 - € 15 korting

Dolfianrium zelf heeft regelmatig een actie met een fikse korting op de kassaprijs. Eigenlijk krijg je altijd wel minimaal € 10,- korting en daar hoef je niets voor te doen. Ook mooi: de 2e kaartje gratis actie die het park elk jaar heeft gedurende een paar weken in de zomer. Makkelijk meegenomen dus. Bekijk in de online shop van Dolfinarium wat de actieve acties zijn

#6 Social Deal - € 14,50 korting

Social Deal verkocht in februari en maart 2019 een deal voor maar 14,50 voor een ticket. De deal was echter vrij snel uitverkocht. UIteraard houden we Social Deal voor je in de gaten.

#7 La Cubanita - gratis

Wat: in 2017 had La Cubinata een mooie actie: als je voor € 25,- p.p. kwam eten, kreeg je een voucher voor een gratis ticket van een Dierentuin. Daar zat het Dolfinarium ook bij. Een prima deal dus. In 2018 is de actie niet teruggekomen, maar we houden de site voor je in de gaten.

#8 Actiecodes - € 15,- korting

In 2018 waren er diverse actiecodes actief. Zo had je een code van het dolfinarium zelf (Dolfi15) en eentje van Spotta (Dolfi45). In praktijk zorgden deze actiecodes er elke keer voor dat de eindprijs op € 15,- per ticket lag. Zodra we actieve codes voor 2019 vinden, kan je ze vinden op onze Dolfinarium pagina.

#9 AH 2e kaartje gratis - tot 50% korting

Elk jaar heeft Albert Heijn de "2e kaartje gratis" actie. Dolfinarium doet ook mee aan die actie. Als je rekening houdt met de (vrij hoge) servicekosten dan betaal je ongeveer € 14,- per ticket.  We verwachten dat deze actie in de 2e helft van 2019 weer voorbij komt.

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt die op dit moment te vinden is, ga je snel naar onze Dolfinarium pagina. Daar vind je altijd alle actieve deals.

Al met al lijkt de maximale korting voor het Dolfinarium rond een euro of 15 te liggen. Veel minder dan € 14,50 voor een volwassene ticket ga je dus niet betalen. Ook als we de deals uit 2018 erbij pakken, komen we elke keer rond deze bodem uit. Uiteraard kan je het ook eens op de veilingsites proberen. Als je je aan de tips in ons blog houdt, kan je daar misschien nog net een paar euro meer aan korting in de wacht slepen. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
20 februari 2019
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Dolfinarium staat elk jaar in de top 50 uitjes van Nederland. Qua kassaprijs vrij duur, maar omdat er altijd wel korting te halen is, wordt een dagje naar Harderwijk goed te betalen. Wij zetten de acties van 2018 en 2019 op een rij en geven inzicht in wat een goede (en wat een minder goede deal is).