Wildlands

De beste acties voor Wildlands Emmen (update juni 2018)

Matthijs 
Wildlands in Emmen staat steevast in de top 5 van meest populaire uitjes op Tikata. Deze mooie dierentuin staat bekend om de enorme kortingsacties. Je krijgt altijd wel een paar euro korting, maar in 2018 lopen de kortingen opeens op tot 50% Tot nu toe zijn er het hele jaar door acties, zodat je nooit de kassaprijs betaalt. 

Wat kost Wildlands aan de kassa ? 

Wildlands geeft je online € 1,- korting op de kassaprijs. Die kassaprijs is € 30,- voor volwassenen en € 27,50 voor kinderen. Voor parkeren betaal je € 10,- voor een dagkaart dus met een gezin van 4 ben je als snel € 121,- kwijt. Wildlands is daarmee de duurste dierentuin op Tikata. In dit blog lees je de beste acties van 2017 en 2018 voor Wildlands zodat je een beetje inzicht krijgt in wat een goede deal is en wanneer deze te scoren is.

#1 Air Miles - € 15,- of gratis ticket

 • Wat: je moet even sparen, maar als je 3.100 Air Miles hebt, krijg je je ticket gratis. Heb je 1.500 Air Miles dan betaal je € 15,- voor een ticket. Als je weet dat een gemiddeld gezin 2.500 Air Miles per jaar spaart, ben je dus wel even bezig om tickets voor het hele gezin te sparen. Je kan natuurlijk ook 1 ticket met Air Miles kopen en de rest met onderstaande acties en spaarprogramma's
 • Waar: op de Air Miles website

#2 ANWB - € 3,50 tot € 12,50 korting

 • Wat: Met je ANWB lidmaatschap krijg je heel 2018 € 3,5 korting per ticket. Een enkele keer wordt die korting zelfs aangepast naar € 12,50 per ticket!.
 • Waar: in de ANWB shop

#3 ING rentepunten - € 7,50 tot 12,50 korting

 • Wat: toegegeven..je krijgt tegenwoordig bijna geen rente meer (en dus ook geen rentepunten) maar als je uit het verleden nog wat punten heb staan, scoor je snel € 7,50 korting per ticket. SOms wordt die korting zelfs uitgebreid tot 12,50 per ticket
 • Waar: in de rentepunten shop van ING

#4 Campina Eurosparen - € 9,- korting

 • Wat: weer een korting met een spaarprogramma. Zoals we echter eerder in een blog schreven, is het Campina programma wel heel simpel. Om 9,- korting per kaartje te scoren, hoef je slechts 4 pakken melk te kopen (op elk pak zitten € 2,50 aan spaarpunten). Kortom: die korting heb je zo te pakken
 • Waar: je levert je spaarpunten in in de Campina Spaarshop en pakt zo € 9,- korting per ticket

#5 Wildlands zelf - 2,50 tot 5,- korting

 • Wat: Wildlands zelf heeft regelmatig een actie met een gratis snack of drankje. In de zomer is dat bijvoorbeeld vaak een ijsje. Daarnaast krijg je €2,50 tot € 5,- korting per persoon. 
 • Waar: in de online shop van Wildlands zelf

#6 La Cubanita - gratis

 • Wat: in 2017 had La Cubinata een mooie actie: als je voor € 25,- p.p. kwam eten, kreeg je een voucher voor een gratis ticket van een Dierentuin. Daar zat Wildlands ook bij. Een prima deal dus. 
 • Wanneer: de actie liep in oktober 2017. We verwachten dat La Cubanita deze actie in 2018 ook weer herhaalt rond dezelfde periode.

#7 Groupon - tot € 15,- korting

 • Wat: er zijn in 2017 en 2018 ook deals zonder spaarprogramma's. De beste deal is meestel te vinden op de Duitse en Belgische Groupon-site. Tickets kosten daar maar 15,-per stuk of je krijgt een mooie combi-deal
 • Wanneer: de tickets te vinden zijn op de Duitse Groupon pagina of de Belgische Groupon pagina (let op: deze acties zijn vaak maar kort beschikbaar)

#8 Nuon - gratis

 • Wat: klanten voor Nuon sparen elke maand punten en met die punten kan je o.a. tickets vor Wildlands kopen. Een gemiddelde Nuon klant is wel 2 jaar bezig om 1 ticket bij elkaar te sparen dus reken niet op een volledig gratis bezoek aan Wildlands
 • Waar: in Nuon Spaarshop

#9 Social Deal - € 15,- korting

 • Wat: ook bij Social deal kreeg je in mei en juni 2018 maar liefst 15,- korting
 • Waar: op dit moment is de deal niet beschikbaar.

#10 2e hands tickets met korting

Naast deze acties kan je ook proberen om een 2e hands kaartje via Marktplaats of Ticketswap te scoren. Gezien het feit dat mensen regelmatig opgelicht worden, raden we dit niet aan, maar vooral de dagen na een goede actie zijn er vrij veel tickets voor een mooie prijs te scoren, omdat mensen de tickets massaal opkopen.

Benieuwd naar de beste deal van dit moment? Bereken dan snel jouw deal op onze Wildlands pagina of bekijk een overzicht met alle actieve deals.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
8 november 2018
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Wildlands is samen met Blijdorp de meest populaire dierentuin in Nederland en op Tikata. Wildlands is ook de duurste dierentuin op Tikata dus wil je je dagje uit betaalbaar houden dan is het noodzaak om een goede kortingsactie te vinden. In dit blog zetten wij alle acties van 2017 en 2018 op een rij. Als je deze acties in het achterhoofd houdt, dan kan je in 2018 best een aardige korting scoren op je Wildlands ticket.