Wildlands

De beste acties voor Wildlands Emmen

Matthijs 
Wildlands in Emmen staat steevast in de top 5 van meest populaire uitjes op Tikata. Deze mooie dierentuin staat bekend om de enorme kortingsacties. Je krijgt altijd wel een paar euro korting, maar in 2019 lopen de kortingen opeens op tot 50% In de afgelopen jaren was er het hele jaar door wel een actie te vinden, zodat je eigenlijk nooit de kassaprijs betaalt. 

Wat kost Wildlands aan de kassa ? 

Wildlands heeft in 2019 zijn prijzen fors verlaagd en online krijg je ook nog eens tot € 5,- korting op de kassaprijs. Die kassaprijs is € 27,50 voor volwassenen en € 23,- voor kinderen. Senioren betalen € 26,- aan de deur. Voor parkeren betaal je € 10,- voor een dagkaart dus met een gezin van vier ben je als snel meer dan € 110,- kwijt. Wildlands is daarmee toch nog een van de duurste dierentuinen op Tikata. Zoals gezegd is er echter altijd wel iets van korting te scoren dus als je onderstaande tips volgt, ga jij ook een dagje betaalbaar genieten van al het moois in Emmen.

#1 Met je Air Miles "gratis"

Ok, het is even sparen, maar als je 2.750 Air Miles hebt, krijg je je ticket gratis. Heb je 1.250 Air Miles dan betaal je € 15,- voor een ticket. Als je weet dat een gemiddeld gezin 2.500 Air Miles per jaar spaart, ben je dus wel even bezig om tickets voor het hele gezin te sparen. Je kan natuurlijk ook 1 ticket met Air Miles kopen en de rest met onderstaande acties en spaarprogramma's. De tickets zijn te koop op de Air Miles website

#2 Met ANWB tot € 12,50 korting korting

ANWB varieert nogal met de prijzen van tickets. Het ene moment, krijg je maar een paar euro korting en het andere moment krijg je zomaar € 12,50 korting per ticket. Al met al de moeite waard om in de ANWB shop te kijken wat de actuele deal is. Uiteraard vind je ook alle actuele deals op onze Wildlands pagina.

#3 ING rentepunten tot € 7,50 korting

Heb je een spaarrekening bij ING dan spaar je automatisch voor Rentepunten. Met die rentepunten kan je kortingsvouchers kopen van maximaal € 7,50 korting per ticket. Af en toe verhoogt ING de korting tot 10,- per ticket. Let op: de deal is niet altijd beschikbaar in de ING shop! Bekijk de mogelijkheden in de rentepunten shop van ING

#4 Campina Eurosparen € 8,25 korting

Weer een korting met een spaarprogramma. Zoals we echter eerder eerder al in een blog schreven, is het Campina programma wel heel simpel. Om ruim € 8,- korting per kaartje te scoren, hoef je slechts 4 pakken melk te kopen (op elk pak zitten € 2,50 aan spaarpunten). Kortom: die korting heb je zo te pakken. Je levert je spaarpunten in in de Campina Spaarshop

#5 Wildlands zelf - 2,50 tot 5,- korting

Wildlands zelf heeft regelmatig een actie met een gratis snack of drankje. In de zomer is dat bijvoorbeeld vaak een ijsje. Daarnaast krijg je €2,50 tot € 5,- korting per persoon. Heb je geen spaarpunten en ben je geen lid van ANWB dat is deal in de online shop van Wildlands een prima optie. Ook de speciale Wildnights tickets (€ 13,50) zijn hier te koop. 

#6 In de veiling tot € 10,- korting

De twee grote veilingsites van Nederland hebben regelmatig een veiling waarbij je twee tickets voor Wildlands kan winnen. Deze veilingen zijn niet altijd beschikbaar en je moet je even goed aan de tips voor een veiling houden (niet op drukke momenten bieden, kies een dag waar je geen administratiekosten hoeft te betalen en houdt de maximale prijs in de gaten), maar als ze er zijn, kan je zomaar een tientje korting op een ticket scoren. Bekijk de veiling op Vakantieveilingen maar 's. Is de veiling niet beschikbaar? Kijk dan op onze Wildlands pagina voor alle deals die wel actief zijn.

#7 Bij een kortingsite tot € 12,50 korting

In 2018 en 2019 zagen we regelmatig een topdeal voorbij komen op de Duitse en Belgische Groupon-site. Tickets kosten daar maar 15,- per stuk. Af en toe waren er ook combi-tickets te scoren voor bijvoorbeeld 4 personen en kwam de prijs ook rond of net onder de 15,- per persoon. Ook bij Social deal heb je in het voor- en naseizoen een deal met € 12,50 korting. Het lijkt er dus op dat dit soort deals alleen tijdens het voor- en naseizoen beschikbaar zijn, maar op onze Wildlands pagina vind je alle actieve deals en zie je dus ook meteen of dit soort toppers beschikbaar zijn.

#8 Als klant van de BankGiro Loterij € 7,- korting

Als BankGiro Loterij lid krijg je een VIP kaart en met die VIP kaart krijg je korting op heel veel uitjes en dus ook op Wildlands. Je betaalt € 20,63 per ticket en bespaart dus (op max 5 tickets) een euro of 7. Meer info vind je hier

#9 Met Jumbo munten tot € 7,50 korting

We zijn ook altijd fan van de Jumbo spaaractie. Het sparen voor munten kon in april en mei, maar het inleveren kan het hele jaar nog. Heb je nog punten liggen (of kan je er een paar op de kop tikken op marktplaats) dan pak je tot € 7,50 korting op je ticket. We zien wel dat deze maximale korting eigenlijk niet beschikbaar is tijdens het hoogseizoen, maar dan pak je alsnog € 5,- korting per ticket. Bekijk de deals op de Jumbo pagina.

#10 2e hands tickets met korting

Naast deze acties kan je ook proberen om een 2e hands kaartje via Marktplaats of Ticketswap te scoren. Gezien het feit dat mensen regelmatig opgelicht worden, raden we dit niet aan, maar vooral de dagen na een goede actie zijn er vrij veel tickets voor een mooie prijs te scoren, omdat mensen de tickets massaal opkopen. Verder krijg je nog wat korting met de bon uit de Postcode Loterij Voordeelagenda en kan je Kruidvat punten inwisselen voor korting. Wat in ieder geval opvalt: voor bijna alle deals moet je wat doen of zijn (punten sparen, ANWB lid) maar dan pak je zomaar tot een tientje korting. Ben je er vroeg bij dan loopt de korting op tot max € 12,50 op een kortingsite. 

Benieuwd naar de beste deal van dit moment? Bereken dan snel jouw deal op onze Wildlands pagina of bekijk een overzicht met alle actieve deals.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
17 oktober 2019
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Wildlands is samen met Blijdorp de meest populaire dierentuin in Nederland en op Tikata. Wildlands is ook de duurste dierentuin op Tikata dus wil je je dagje uit betaalbaar houden dan is het noodzaak om een goede kortingsactie te vinden. In dit blog zetten wij alle acties van 2017, 2018 en 2019 op een rij. Als je deze acties in het achterhoofd houdt, dan kan je in 2019 best een aardige korting scoren op je Wildlands ticket.