Wildlands

De beste acties voor Wildlands Emmen (april 2019)

Matthijs 
Wildlands in Emmen staat steevast in de top 5 van meest populaire uitjes op Tikata. Deze mooie dierentuin staat bekend om de enorme kortingsacties. Je krijgt altijd wel een paar euro korting, maar in 2019 lopen de kortingen opeens op tot 50% In de afgelopen jaren was er het hele jaar door wel een actie te vinden, zodat je eigenlijk nooit de kassaprijs betaalt. 

Wat kost Wildlands aan de kassa ? 

Wildlands heeft in 2019 zijn prijzen fors verlaagd en online krijg je ook nogeens tot € 5,- korting op de kassaprijs. Die kassaprijs is € 27,50 voor volwassenen en € 23,- voor kinderen. 65+ betaalt € 26,- aan de deur. Voor parkeren betaal je € 10,- voor een dagkaart dus met een gezin van 4 ben je als snel € 111,- kwijt. Wildlands is daarmee een van de duurste dierentuinen op Tikata. Zoals gezegd is er echter altijd wel iets van korting te scoren dus als je onderstaande tips volgt, ga jij ook een dagje betaalbaar genieten van al het moois in Emmen.

#1 Air Miles - € 10,- of gratis ticket

 • Wat: je moet even sparen, maar als je 2.000 Air Miles hebt, krijg je je ticket gratis. Heb je 1.000 Air Miles dan betaal je € 10,- voor een ticket. Als je weet dat een gemiddeld gezin 2.500 Air Miles per jaar spaart, ben je dus wel even bezig om tickets voor het hele gezin te sparen. Je kan natuurlijk ook 1 ticket met Air Miles kopen en de rest met onderstaande acties en spaarprogramma's
 • Waar: op de Air Miles website

#2 ANWB - € 3,50 tot € 12,50 korting

 • Wat: Met je ANWB lidmaatschap krijg je altijd € 3,50 korting per ticket. Een enkele keer wordt die korting zelfs verhoogd tot maar liefst naar € 12,50 per ticket!.
 • Waar: in de ANWB shop

#3 ING rentepunten - € 7,50 tot 12,50 korting

 • Wat: heb je een spaarrekening bij ING dan spaar je automatisch voor Rentepunten. In 2018 kreeg je met die punten al snel € 7,50 korting per ticket. Af en toe verhoogt ING de korting tot 12,50 per ticket. Let op: de deal is niet altijd beschikbaar in de ING shop!
 • Waar: in de rentepunten shop van ING

#4 Campina Eurosparen - € 9,- korting

 • Wat: weer een korting met een spaarprogramma. Zoals we echter eerder in een blog schreven, is het Campina programma wel heel simpel. Om 9,- korting per kaartje te scoren, hoef je slechts 4 pakken melk te kopen (op elk pak zitten € 2,50 aan spaarpunten). Kortom: die korting heb je zo te pakken
 • Waar: je levert je spaarpunten in in de Campina Spaarshop. Deze deal wordt binnenkort weer beschikbaar

#5 Wildlands zelf - 2,50 tot 5,- korting

 • Wat: Wildlands zelf heeft regelmatig een actie met een gratis snack of drankje. In de zomer is dat bijvoorbeeld vaak een ijsje. Daarnaast krijg je €2,50 tot € 5,- korting per persoon. 
 • Waar: in de online shop van Wildlands zelf

#6 La Cubanita - gratis

 • Wat: in 2017 had La Cubinata een mooie actie: als je voor € 25,- p.p. kwam eten, kreeg je een voucher voor een gratis ticket van een Dierentuin. Daar zat Wildlands ook bij. Een prima deal dus. 
 • Wanneer: de actie liep in oktober 2017. In 2018 hebben we de actie niet voorbij zien komen, maar we houden het in 2019 voor je in de gaten.

#7 Groupon - tot € 15,- korting

 • Wat: In 2017 en 2018 zagen we regelmatig een topdeal voorbij komen op de Duitse en Belgische Groupon-site. Tickets kosten daar maar 15,- per stuk. Af en toe waren er ook combi-tickets te scoren voor bijvoorbeeld 4 personen en kwam de prijs ook rond of net onder de 15,- per persoon.
 • Wanneer: de tickets te vinden zijn op de Duitse Groupon pagina of de Belgische Groupon pagina (let op: deze acties zijn vaak maar kort beschikbaar)

#8 Nuon - gratis

 • Wat: klanten voor Nuon sparen elke maand punten en met die punten kan je o.a. tickets vor Wildlands kopen. Een gemiddelde Nuon klant is wel 2 jaar bezig om 1 ticket bij elkaar te sparen dus reken niet op een volledig gratis bezoek aan Wildlands. De deal is begin 2019 even offline gehaald dus we houden in de gaten of hij weer online komt.
 • Waar: in Nuon Spaarshop

#9 Social Deal - € 12,50 korting

 • Wat: bij Social deal kan je regelmatig tickets voor € 15,- per stuk kopen. Wil je weten of deze actie ook nu actief is? Kijk dan op onze Wildlands pagina.

#10 2e hands tickets met korting

Naast deze acties kan je ook proberen om een 2e hands kaartje via Marktplaats of Ticketswap te scoren. Gezien het feit dat mensen regelmatig opgelicht worden, raden we dit niet aan, maar vooral de dagen na een goede actie zijn er vrij veel tickets voor een mooie prijs te scoren, omdat mensen de tickets massaal opkopen. Wat in ieder geval opvalt: bijna alle acties komen neer op een prijs van € 15,- per persoon. Als je dat bedrag betaalt, heb je dus een goede deal te pakken.

Benieuwd naar de beste deal van dit moment? Bereken dan snel jouw deal op onze Wildlands pagina of bekijk een overzicht met alle actieve deals.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
24 maart 2019
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Wildlands is samen met Blijdorp de meest populaire dierentuin in Nederland en op Tikata. Wildlands is ook de duurste dierentuin op Tikata dus wil je je dagje uit betaalbaar houden dan is het noodzaak om een goede kortingsactie te vinden. In dit blog zetten wij alle acties van 2017, 2018 en 2019 op een rij. Als je deze acties in het achterhoofd houdt, dan kan je in 2019 best een aardige korting scoren op je Wildlands ticket.