De voordelen van een account

Het aanmaken van een Tikata account is gratis maakt het gebruik van de site een stuk makkelijker:

  • Je hoeft maar één keer in te vullen uit hoeveel mensen je groep bestaat. Dit vullen we vervolgens automatisch voor je in de calculator
  • Als je een account hebt, houden we in de berekening van de beste deal ook rekening met de spaarpunten, bonnetjes en lidmaatschappen die je hebt. Die kan je beheren in je account (1x invullen is genoeg)
  • Je hebt de mogelijkheid om een review achter te laten
  • En als je ons een bericht stuurt, hoef je je mailadres niet meer in te vullen
  • Je ontvangt af en toe onze nieuwsbrief met de beste deals en winacties. Afmelden voor de nieuwsbrief doe je eenvoudig door op 1 link in de nieuwsbrief te klikken

We beloven dat we geen rare dingen met je account doen: we verkopen je gegevens niet aan derden en we doen je geen "persoonlijke"-aanbiedingen. De functie is er puur om je te helpen bij het gebruik van Tikata en geloof ons. Het wordt echt een stuk sneller om de beste deal te berekenen! Je hoeft namelijk alleen nog maar aan te geven wie je meeneemt.

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. We proberen binnen 24 uur te reageren. Meestal lukt dat al binnen een paar minuten.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
28 april 2018
Leestijd
2 minuten
 

Samenvatting

Waarom zou ik een account aanmaken bij Tikata? Simpel: het maakt het berekenen van de beste deal nog makkelijker!