Nieuw

Nieuw op Tikata: de unieke 5D vliegervaring 

Matthijs 
Vanuit hartje Amsterdam presenteert THIS IS HOLLAND een unieke vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven. THIS IS HOLLAND biedt een adembenemend beeld van een klein maar uniek land. Wat ons betreft een topuitje voor de komende zomervakantie, zeker als je weet dat er best wat korting te behalen is

Wat is het ?

Je ontdekt in vogelvlucht hoe Nederland is ontstaan. Over een volk dat zich door al dat water nooit heeft laten afschrikken. Met terpen, dijken, polders en windmolens wisten ze land te winnen van de zee. Zo schiepen zij het bijzondere land onder zeeniveau. Het voelt echt alsof je over het Nederlandse landschap vliegt, waardoor je heel even vergeet dat je gewoon in Amsterdam bent. Adembenemend mooie filmbeelden bieden je een spectaculair perspectief vanuit de lucht. Door middel van verrassende special effects en een enorm bolvormig scherm, vlieg je rakelings over diverse must-sees van de Lage Landen.
 
THIS IS HOLLAND gebruikt de nieuwste technologie om je het gevoel te geven dat je vliegt. Met 40 personen tegelijk hang je in een enorm bolvormig scherm, terwijl je je handen en voeten vrij kan laten bungelen. Je stoel beweegt mee met de film die je 9 minuten lang meeneemt op een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land. Met aanvullende effecten als wind, mist en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht zweeft, dijken overstijgt en stormen trotseert.

Wat kost het ?

Kinderen onder de 102cm (een jaar of 4) kunnen helaas niet naar binnen. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar zijn er tickets aan de kassa voor € 9,50 en voor volwassene kosten die tickets € 16,50. De attractie ligt vlak bij het Centraal station dus parkeren is eigenlijk geen optie. We raden je dan ook aan met het OV te komen. 

En is er korting te krijgen ?

Uiteraard! Ons eerste rondje langs de kortingssites leverde al een aantal mooie deals op. Voor een kinderticket hebben we zelf de beste deal: 5% korting met een actiecodealmoet je je volwasseneticket dan ook meteen bij Tiqets kopen. Voor de beste deals moet je Air Miles of een ANWB lidmaatschap voor hebben, maar dan heb je meteen een korting to 50% te pakken. Uiteraard houden we de grote kortingssites ook voor je in de gaten want uit het verleden weten we dat je ook af en toe een korting kan krijgen zonder spaarprogramma. Alle deals zijn te vinden op de nieuwe This is Holland pagina.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
6 juni 2018
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Over een paar weken begint de zomervakantie. Tijd voor het Tikata team om niet alleen de beste deals van de bestaande uitjes na te lopen, maar ook om het aanbod op Tikata uit te breiden. Vanaf vandaag presenteren wij met trots de 5D vliegervaring van This is Holland