Korting

Twee evenementen in Dierenpark Amersfoort

Matthijs 
Dierenpark Amersfoort is niet alleen een heel erg leuke dierentuin, er worden de laatste tijd regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Laatst was er nog de moederdagrun en nu staan er weer top topdagen in de planning: zo zijn er de komende weken een aantal "vadernachten" waarbij vaders in het park mogen overnachten, maar de knaller is toch wel het Foodfestival van 16 - 19 augustus, waarbij tickets maar € 5,- kosten.

Wat zijn de "vadernachten"

Welke vader durft zijn tent op te zetten tussen de dino’s in het DinoPark en slaapt lekker naast de Tyrannosaurus rex? Misschien is het voor bange vaders beter dat de kinderen ook meekomen! Levensgrote dino’s, extreme opdrachten en een donker bos… Papa en kind(eren) gaan weer terug naar de basis. Vaders kunnen met hun kroost overnachten in het Dinopark tussen de grommende dinosauriërs. Deze nachten zijn tussen 15 en 24 juni 2018 en kosten € 72,- voor kinderen en € 79,50 voor volwassenen. Alle info lees je hier

En wat is het Foodfestival (met toegang tot het park voor maar € 5,-)

Denk aan een heerlijke zomeravond, geuren van vers bereid eten en swingende live muziek. In ons park beleef je onvergetelijke zomeravonden tussen de dieren. Geniet van de lekkerste drankjes, uiteenlopende hapjes en nog veel meer. Kom naar het DierenPark Amersfoort Foodfestival.

Op 16, 17, 18 en 19 augustus beleef je heerlijke zomeravonden tijdens het foodfestival in ons park. Het foodfestival start vanaf 16.00 uur, dus ook jongere kinderen kunnen gewoon mee met de rest van de familie. Het park sluit op deze avonden pas om 22.00 uur, dus je kunt lekker lang genieten van onze dieren, de verschillende bandjes en al het lekkers in ons park.

Koop binnenkort je tickets voor slecht € 5,- p.p. en laat de voorpret beginnen! Meer info over dit evenement lees je hier

Zijn dit echt de beste deals?

Dierenpark Amersfoort heeft altijd een flinke lijst aan kortingsacties op tickets zelf. In dit geval gaat het echter om evenementen en zijn de prijzen niet te vergelijken: de vadernachten zijn inclusief unieke overnachting en daardoor wat duurder. De tickets voor het Foodfestival zijn spotgoedkoop, maar houdt wel rekening dat je pas vanaf 16:00 het park in kan en het erg druk kan zijn. Ben je op zoek naar de beste deal voor losse tickets, kijk dan snel op onze Dierenpark Amersfoort pagina.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
4 juni 2018
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Dierenpark Amersfoort is een prachtig dagje uit, maar met de leuke evenementen die ze organiseren wordt een dagje uit een echte beleving. Zeg nou zelf: in welk park kan jij tussen de dino's overnachten? En waar vindt je een foodfestival tussen de dieren tijdens een heerlijke warme zomeravond?