Nieuw

We hebben iets nieuws: een top 10!

Matthijs 
In het verleden hadden we regelmatig een blog met als spannende titel "De tien beste deals van deze week". Niet alleen kostte het veel tijd om die top 10 samen te stellen uit de meer dan 1.500 deals die we gemiddeld in onze database hebben, ook waren sommige deals soms na een dag alweer verlopen en kon het blog eigenlijk direct weer offline. Kortom: een hoop frustratie, maar daar hebben we nu iets op gevonden!

Een actuele top 10?

Jazeker! We hebben een actuele top 10 laten bouwen. Wat betekent dat? Dat we nu een pagina hebben waar je altijd de 10 beste deals van het moment op kan vinden! Om die top 10 te bepalen houden we rekening met:

  • Alle deals waarvoor geen spaarpunten, lidmaatschappen of bonnetjes nodig zijn
  • Alle deals die nu te koop zijn
  • De berekening "kassaprijs" vs "prijs die je betaalt". Kortom: we sorteren de lijst op basis van het hoogste percentage korting ten opzichte van de kassaprijs

Het lijstje wordt door onze servers samengesteld zodra je op de pagina komt, zo weet je dus altijd dat het het meest actuele lijstje is. 

Kan het nog goedkoper?

Soms wel! Zoals gezegd houden we bijvoorbeeld geen rekening met bijvoorbeeld spaarprogramma's. Heb je die wel? Dan is het verstandig om een account aan te maken en op de pagina van je favoriete uitje een berekening te maken. Dan weet je 100% zeker dat je de beste deal hebt die wij kennen.

Waar kan ik de lijst vinden?

Door op deze link te klikken of in het menu aan de bovenkant van de pagina op "Top 10 deals" te klikken. De optie op een mobiel device verstopt op twee plekken: in het menu (drie streeptjes linksboven) en komt tevoorschijn als het 5e icoon (een sterretje) zodra je op de zoekbalk klikt op de homepage.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
26 mei 2018
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

We waren regelmatig druk in de weer met top 10 lijstjes. Dat kostte ons een hoop tijd (vind maar eens de beste 10 deals in een database met meer dan 1.500 verschillende deals), maar de deals waren ook vaak snel verouderd. Dat probleem hebben we nu opgelost met onze dynamische top 10 lijst. Op die pagina vind je altijd de 10 meest gunstige actuele deals.