Nieuw

Nieuw op Tikata: Escape Rooms en Indoor Speelhallen

Matthijs
Zowel de Escape Rooms als Indoor speelhallen voor kinderen schieten als paddestoelen uit de grond. In een paar jaar tijd zijn er maar liefst 1000 plekken in Nederland bijgekomen waar je je kan laten opsluiten in een kamer of waar je je kinderen veilig kan laten klimmen en klauteren. Voor beide uitjes geldt dat ze redelijk betaalbaar zijn: een escaperoom kost gemiddeld een tientje per persoon en de indoor speelhallen, kosten meestal rond de € 7,- per kind. Toch blijft het interessant om naar korting te zoeken.

Escape Rooms: 40%-50% korting

Korting scoren voor een Escape Room is vrij eenvoudig: ga op een maandag - donderdag en je hebt al snel 20% korting te pakken bij het uitje zelf. Als je echter wat verder zoekt, zijn kortingen tot 50% mogelijk om escaperooms in zo'n beetje heel Nederland. Vooral Groupon heeft altijd wel een flinke lijst met kortingstickets. Ook voor deze acties geldt vaak dat de korting op ma-do of zo nog net iets beter is, maar op vrij-za scoor je ook zomaar een korting van een procent of 40. Benieuwd naar alle actuele deals? Kijk dan op onze Escape Room pagina.

Indoor Speelhallen: 50% korting

De indoor speelhallen zijn niet zo scheutig met korting. Niet vreemd want een ticket kost meestal maar tussen de € 5,- en € 7,-. Het echte geld wordt vaak verdiend op het restaurant. Toch zijn er zelfs op tickets van een euro of 7 regelmatig kortingen te vinden. Net als bij de Escape Rooms geldt dat op bepaalde dagen of tijden vaak aan de kassa al goedkoper is. Kom je op ma - vrij voor 11:30 dan krijg je bij de meeste Monkey Towns bijvoorbeeld al 40% korting op je ticket. Ook voor de meer gewilde tijdstippen zoals het weekend zijn regelmatig tickets met korting te vinden. Bekijk daarom snel onze Indoor Speelhal-pagina met alle actuele topdeals  

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
12 mei 2018
Leestijd
5 minuten

Samenvatting

Zowel de Escape Rooms als Indoor Speelhallen zijn een fenomeen dat de afgelopen jaren een enorme vlucht heeft genomen. Waren er 10 jaar geleden nog amper uitjes in deze categorie tegenwoordig zit de teller al ruim over de 1000 (!!) in Nederland alleen. Tijd om ook deze twee uitjes op te nemen op Tikata. Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij dat je altijd in één overzicht de meest actuele deals kan bekijken, zonder daarvoor de websites van 50 verschillende aanbieders af te gaan.