Moederdag

5 mooie deals voor moederdag 2018

Matthijs
Aanstaande zondag 13 mei is het weer moederdag. Zoals elk jaar grijpen veel dagjes uit deze dag aan voor een mooie actie die uiteraard alleen voor moeders geldt. In dit blog lees je waar je zondag a.s. voor een klein bedrag (of zelfs helemaal gratis terecht) kan.

#1 Moederdag-run in Dierenpark Amersfoort

Op Moederdag kunnen stoere mama’s in alle vroegte voor openingstijd (hard)lopen langs onze dieren. Wij dagen moeders samen met hun kroost uit voor een spannende loop door de dierentuin. Natuurlijk hoef je niet in sneltreinvaart langs de dieren te rennen, ieder kan in zijn eigen tempo genieten van de tocht. Er is plaats voor 75 mama’s en hun kinderen, voor vaders is er een speciaal Onthaal-ticket om de Supermama’s en kinderen bij de finish op te wachten. Uiteraard kan het gezin de rest van de dag nog genieten in ons park! Tickets voor moeders, kinderen en toeschouwers kosten slecht € 10,- in plaats van € 21,-. Bestel je tickets hier

#2 Gratis ticket bij alle Plopsa Parken

Alle moeders krijgen een gratis E-ticket voor de Plopsa-parken bij aankoop van ten minste één ander betalende standaardticket (>1m). Deze actie geldt op alle Plopsa-parken en is enkel voor vrouwen vanaf 18 jaar. De tickets zijn te koop t/m 14 mei en zijn te gebruiken t/m 15 juli 2018. De tickets koop je hier

#3 Gratis naar het Zuiderzee museum

Maak er met Moederdag samen een gezellige dag van in het buitenmuseum, ontdek wat er allemaal te beleven valt en mis natuurlijk niet het Bakfestijn! Want speciaal voor Moederdag organiseert het Zuiderzeemuseum een echt bakfestijn met allerlei leuke activiteiten, voor jong en oud. Met Moederdag zet het Zuiderzeemuseum heel graag alle moeders in het zonnetje door hen die dag gratis toegang te geven tot het museum. Meer info vind je hier.

#4 Voor € 10,- naar Gaia Zoo

Zet jouw steun en toeverlaat in het zonnetje en maak Moederdag onvergetelijk in GaiaZOO! Je kunt jouw lieve moeder op 13 mei trakteren op een dagje GaiaZOO voor maar € 10,- Wat moet je doen? Print de speciale GaiaZOO moederdag kleurplaat uit en trek al je stiften, kleurpotloden en wasco krijtjes uit de kast om voor je moeder een geweldige kleurplaat te maken! Op vertoon van deze kleurplaat aan de kassa van GaiaZOO mag jouw mama met flinke korting de ZOO bezoeken op Moederdag. Meer info vind je hier.

#5 Korting + Softijsje bij Dolfinarium

Kom in het weekend van Hemelvaart en Moederdag naar het Dolfinarium en profiteer van een extraatje. Koop nu je ticket voor het aankomende weekend voor de online actieprijs van € 16,95 p.p. en krijg een softijsje met dip gratis! De tickets van deze actie zijn geldig op een dag tijdens het weekend van Hemelvaart en Moederdag van donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei 2018. De tickets dienen te worden geprint. De softijsvoucher kan ingewisseld worden bij de Koele Kokkel. Het gratis softijsje is alleen verkrijgbaar met de voucher op dit ticket. Tickets kopen kan hier

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande tickets gelden alleen op moederdag en omdat deals dagelijks wisselen is een aanbod wat de ene dag een goede deal is de dag daarna opeens een slechte deal. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt die op dit moment te vinden is, ga je snel naar de park detail pagina's en bekijk je de lijst met actuele deals.

Uiteraard hebben we op Tikata nog veel meer deals. Op dit moment hebben we ruim 1.500 verschillende tickets in onze database en daar komen er dagelijks nieuwe bij. Wil je zeker weten dat je de beste deal hebt? Maak dan ook een account en vul al je spaarpunten in, zodat we ook die mee kunnen nemen in onze berekening. Uit onze ervaring weten we dat je vaak met spaarpunten of bijvoorbeeld een lidmaatschap van de ANWB echt de beste deal krijgt.  

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
9 mei 2018
Leestijd
5 minuten

Samenvatting

Moederdag is altijd een goed moment voor pretparken en dierentuinen om met speciale acties te komen die alleen voor moeders gelden. In dit blog lees je de beste en leukste moederdagdeals die we voor zondag 13 mei hebben gevonden.