Nieuw

Vier nieuwe uitjes op Tikata!

Matthijs
Na Legoland en Disneyland hebben we nog vier uitjes toegevoegd aan Tikata. Sinds vandaag zijn ook Europapark, De Oliemeulen, Dierenpark Zie-ZOO en Kernie's Wunderland Kalkar te vinden op Tikata. 

Europapark

Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland. Het park bevindt zich in Rust, ongeveer 35 kilometer ten noorden van Freiburg en ongeveer 50 km ten zuiden van Straatsburg. De ticketprijzen zijn aan de forse kant (€ 42,50 - € 49,50) en helaas hebben we tot op heden nog niet zo heel veel kortingsacties gevonden. Als die er wel zijn, vind je ze uiteraard op onze Europapark pagina.

Dierenpark de Oliemeulen

Dierenpark de Oliemeulen noemt zichzelf het vreemdste dierenpark van Nederland. In dit park vind je allerlei dieren zoals apen, krokodillen en papegaaienmaar ook een  aalsalamander en een roodgestippelde graafkikker. Wat echt leuk is, is dat je de dieren mag aanraken. Zo mag je een slang en zelfs een vogelspin vasthouden. De kassaprijs van de Oliemeulen is al prima betaalbaar, maar met de online kortingen die wij gevonden hebben, kan je al voor € 7,50 per persoon naar binnen! Alle deals vind je op de pagina van Dierenpark de Oliemeulen

Dierenpark Zie-ZOO

Dierenpark Zie-ZOO zit vol met bijzondere dieren. Er leven dieren uit alle werelddelen. Naast kweekcentrum is dit dierenpark ook de eerste zorgdierentuin van Nederland. Dekassaprijs is al prima betaaldbaar, maar met de online topdeals kan je er al voor € 6,50 per persoon naar binnen. Alle deals voor dit park vind je op de pagina van Dierenpark Zie-Zoo.

Kernie's Wunderland Kalkar

Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar is een ideaal uitstapje voor het hele gezin. Het park biedt meer dan 40 verschillende attracties voor kinderen van 3 t/m 12 jaar, waaronder de 58 meter hoge ”Vertical Swing”,  een achtbaan, een wildwaterbaan, een zweefmolen, een reuzenrad, draaiende teacups, enorme springkussens en een skelterbaan. De kassaprijs van bijna € 30,- is aan de prijs, maar er zijn altijd wel tickets met een euro of 6 aan korting te vinden. Daarna worden er vaak tickets geveild dus een korting is altijd wel te vinden. Bekijk alle deals op onze Wunderland Kalkar pagina.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
2 mei 2018
Leestijd
3 minuten

Samenvatting

Met het mooie weer op komst, werd het tijd om vier nieuwe uitjes toe te voegen. Op veler verzoek zijn nu ook Europapakr, De Oliemeulen, Dierenpark Zie-ZOO en Kernie's Wunderland Kalkar op Tikata te vinden. Uiteraard met alle mogelijke kortingsacties die we konden vinden.