Scoupy en Duinrell

Nieuw op Tikata: Scoupy met topdeal voor Duinrell

Matthijs
Scoupy is een bekende naam in Nederland, maar niet veel mensen weten dat ze ook af en toe aardige deals voor pretpark en dierentuin hebben. De deal die we nu gevonden hebben voor Duinrell is zo goed, dat we niet meer om Scoupy heen kunnen.

Deal 1: Duinrell ticket voor € 15,-

Duinrell is nog gesloten tot eind maart en normaal kost een ticket voor Duinrell € 25,50, maar bij Scoupy kan je nu tickets kopen voor de speciale Scoupydagen op 21 of 22 april. Deze tickets kosten maar € 15,- Een mooie deal dus en je hoeft er niet voor te sparen. De deal is hier te vinden

Deal 2: Duinrell ticket voor € 10,-

Maar het kan nog beter: als je met Scoupy spaart voor een volle spaarkaart, dan krijg je datzelfde ticket voor 21 of 22 april voor slechts € 10,-. De deal is hier te vinden

Wil je zeker weten dat je de beste deal voor Duinrell te pakken hebt? Dan bereken je in 1 minuut jouw deal op onze Duinrell pagina.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
11 maart 2018
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

We hielden Scoupy al wat langer in de gaten, maar nu ze een topdeal voor Duinrell hebben, kunnen we niet meer om ze heen en hebben we Scoupy toegevoegd als verkoper op Tikata.