Jaarkaart

Jaarkaart Walibi Holland en Apenheul met korting

Matthijs
Een seizoenskaart koop je natuurlijk helemaal aan het begin van het seizoen. Sterker nog: die koop je voordat het seizoen begint! Zagen we een paar weken geleden al de eerste acties voor Slagharen, nu volgen ook Walibi Holland en Apenheul met een actie. 

Apenheul seizoenskaart met € 7,50 - € 9,- korting

De seizoenskaarten voor de Apenheul zijn altijd al prettig geprijst, maar als je er nu een koopt met de vroegboekdeal dan pak je nog een mooie extra korting:
  • Kinderen 3 - 12 jaar. Normaal € 35,- nu € 27,50 (deze prijs geldt ook voor mindervaliden)
  • Vanaf 13 jaar: Normaal € 39,- nu € 30,-

De jaarkaarten koop je hier. Geen zin in een jaarkaart, maar wil je een los kaartje met ruim € 10,- korting scoren? Dat kan ook! Bekijk dan alle aanbiedingen op onze Apenheul pagina.

Walibi pas met 10% korting

Tot en met 29 maart krijg je 10% korting op je Walibi pas of Walibi Friends pas. Omdat de losse tickets zelf ook regelmatig met korting te vinden zijn (lees bijvoorbeeld dit blog eens) is deze deal echt alleen geschikt voor mensen die heel vaak naar Walibi gaan. Met een kortingsprijs van € 20,- per ticket moet je minimaal 4x per jaar gaan om de ruim € 70,- per persoon voor deze pas terug te verdienen. 

Is het dan een slechte aanbieding? Nee hoor! Zoals bij alle jaarkaarten krijg je nog veel meer korting (bijv op andere parken) en deze pas is ook geldig tijdens de Halloween avonden! De pas koop je hier. Heb je geen zin een jaarkaart, maar ben je op zoek naar de beste deal voor losse tickets? Bekijk dan onze Walibi Holland pagina!

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
8 maart 2018
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Nog voor de start van het officiele seizoen pak je de meeste korting op jaarkaarten. De mailbox stroomt aardig vol met aanbiedingen. Wij zetten twee toppers voor je op een rij