Walibi

Vroegboekdeal voor Walibi

Matthijs
Je merkt dat de grote parken eind van deze maand weer open gaan. De eerste vroegboekdeals zijn gespot en we hebben er nu 1 gevonden voor Walibi Holland die zeker de moeite waard is! 

Wat is de deal?

Als we kijken naar de kassaprijs voor Walibi Holland dan kom je rond de €35,- per persoon uit. Als we alle acties van 2017 doorzoeken dat blijkt dat de beste deals allemaal rond de € 20,- per ticket liggen. Alleen met een cashback of spaarprogramma kwam je in 2017 lager dan die 20 euro uit. Kortom: als we nu een deal vinden rond de € 20,- dan weten we dus dat dat een topdeal is.

En, je raadt het al: die hebben we gevonden :) Bij de Duitse Groupon koop je nu tickets met vroegboekkorting voor € 20,50 p.p.! De tickets zijn geldig tot 30 juni 2018 dus ook in de zomervakantie kan je met dit ticket terecht. Een topdeal dus!

Bestellen doe je hier. Wil je eerst meer weten over hoe je een deal op een buitenlandse site scoort? Lees dan ons blog

Walibi Holland is nog niet open, maar als je zeker wil weten dat dit de beste deal is dan bereken je snel en eenvoudig jouw beste deal op onze Walibi pagina

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
3 maart 2018
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Je merkt dat de grote parken allemaal binnen een maand open gaan. De eerste vroegboekacties zijn gespot en deze Walibi Holland deal kunnen we echt niet laten liggen. Lees in dit blog hoe je tickets met bijna 40% korting scoort.