Artis

Sparen voor gratis Artis kaartjes

Matthijs
Artis geeft bijna nooit korting. Online krijg je een paar euro korting en alleen als WNF of ANWB lid krijg je nog een paar euro extra korting. Toegegeven: de kassaprijs van Artis is lager dan van de meeste dierentuinen dus dan is er minder ruimte voor korting. Toch is er elk jaar 1 actie voor Artis die er uitspringt: de spaaractie van Dekamarkt!

Hoe werkt het?

Eigenlijk heel simpel: bij bepaalde producten krijg je t/m 31 maart 2018 zegels. Bij 15 zegels heb je een volle kaart en heb je een gratis ticket verdiend:) Je kan volle spaarkaarten inleveren t/m 7 oktober 2018. Dat inleveren is ook heel simpel: je gaat met je volle kaart naar de kassa van Artis en levert hem daar in. Geen moeilijke dingen dus met opsturen, inwisselen etc.  Kortom: een fijne actie!

Tip: lukt het je niet om de zegels zelf bij elkaar te sparen? Kijk dan op sites zoals Marktplaats daar wordt volop gehandeld in de zegeltjes. 

Meer weten: lees alles op de site van Dekamarkt. Wil je zeker weten dat dit de beste deal voor Artis is? Kijk dan op onze Artis pagina en bereken binnen 1 minuut jouw beste deal!

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
28 februari 2018
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Artis staat nou niet bepaald bekend als kortingsknaller. Op een paar online kortings-euro's na moet je het doen met de normale prijzen. Toch is er één actie die er elkjaar uitspringt: bij Dekamarkt spaar je, net als in 2017, voor gratis tickets! Je leest hier hoe dat werkt.