Korting

Naar Toverland met € 9,- korting per ticket.

Matthijs
Veel parken gebruiken het voor- of nazeizoen voor een hele dag te verhuren aan een groep mensen. Eerder schreven we bijvoorbeeld al over de ANWB-dag in de Efteling. Nadeel van dat soort dagen is dat het vaak erg druk is, maar het grote voordeel: de prijs. Vaak krijg je op dit soort dagen kortingen die je de rest van het jaar niet kunt krijgen. Ook nu hebben we weer een "leden"-deal gevonden...het mooie: ook als niet "lid" kan je deze deal scoren

Wat is de deal?

 

Avrotros heeft op 24 maart 2018 Toverland afgehuurd voor de grootste familie van Nederland. Een mooie korting van € 9,- per ticket. En nog mooier: je hoeft geen Avrotros lid te zijn om gebruik te kunnen maken van deze deal. De prijzen voor deze tickets zijn:
  • Kinderen t/m 90 cm: gratis
  • 90 - 120cm: € 9,50 (kassaprijs € 18,50)
  • Groter dan 120cm: € 19,- (kassaprijs € 28,-)
  • Parkeren is gratis met deze tickts!

Mooi! Waar kan ik mijn tickets bestellen?

Tickets kan je bestellen in de Avrotros-webshop. Per bestelling rekent Avrotros € 1,50 aan servicekosten. Let op: tijdens het bestelproces wordt de vraag gesteld of je lid bent. Die vraag kan je simpel met "Nee" beantwoorden. Het is geen voorwaarde dat je lid bent om de tickets te bestellen.

Uiteraard houden wij dagelijks alle deals voor Toverland voor je in de gaten. Weten wat de beste actuele deal is? Check de Toverland pagina

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
10 februari 2018
Leestijd
3 minuten
 

Samenvatting

Op 24 maart is de Avrotros-dag in de Toverland. Leden en niet-leden kunnen met € 9,- korting per ticket in het park terecht. Inclusief gratis parkeren!.