Efteling

Spaar voor € 10,- korting op je Efteling ticket

Matthijs
Het is wat voorspelbaar, maar daarom niet minder leuk: de AH spaaractie is terug. Doe je voor € 20,- boodschappen bij de Appie dan heb je al € 10,- op één ticket gespaard. Net als in 2017 een van de beste deals voor de Efteling zonder moeilijke voorwaarden of buitenlandse sites.

Hoe pak ik die korting ?

Tussen 12 februari en 25 februari spaar je bij de Appie voor € 10,- per ticket. Voor elke € 5,- aan boodschappen krijg je 1 zegel. Bij 4 zegels is je kaart vol en heb je de korting te pakken. De kortingsvouchers zijn in te leveren aan de kassa tot 17 juni 2018. Het ticket is geldig t/m 11 november 2018. Lees alles over de actie op de AH site

Kan het nog goedkoper ?

Jazeker. Eerder deze week schreven we over de deal voor ANWB leden (lees dat blog hier). Daar kan je op de speciale klantendag voor € 20,- terecht en later in het jaar zijn er hoogstwaarschijnlijk ook weer acties zoals die uit 2017 bij de Duitse Groupon. Lees voor alle acties die we verwachten ons andere blog. Wil je weten wat op dit moment de beste deal is? Dan maak je snel de berekening op de Efteling pagina.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
10 februari 2018
Leestijd
4 minuten
 

Samenvatting

Net als in in 2017 heeft AH de populaire spaaractie waar je eenvoudig voor € 10,- op je Efteling tickets bespaart.