Wildlands

Naar Wildlands voor maar € 14,- per persoon

Matthijs
We schreven al eerder hoe deals in het buitenland wel heel erg goedkoop worden als je gebruik maak van cash-back sites en kortingscodes, maar toch besteden we er deze keer wat extra aandacht aan. Zo regel je via de Duitse Groupon een ticket voor Wildlands voor € 14,- per persoon (kassaprijs € 30,-)

Eenvoudig korting pakken

De basis aanbieding is al goed: op Groupon Duitsland koop je tickets voor € 20,- per stuk. Bestellen op de Duitse site is eenvoudig (werkt hetzelfde als in Nederland en met Goolge translate heb je ook geen last van dat akelige Duits)

Maar hoe kom je dan aan € 14,- per ticket? Door gebruiken van een (Duitse) coupon waarmee je 30% korting op je bestelling krijgt. Deze coupon krijg je door een account aan te makenbij Coupons4u.de Let op: je kan maar 1 coupon per account gebruiken dus is het raadzaam om een paar accounts aan te maken (bijvoorbeeld via Gmail) en dan meerdere bestellingen te plaatsen. Het is dus wat werk, maar zo betaal je voor een gezin van 4p maar € 56,- (in plaats van bijna € 120,- aan de kassa). 

Wil je meer weten over het bestellen van tickets op buitenlandse sites? Lees dan hier ons blog

Let op: de tickets zijn geldig t/m 1 april

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
8 februari 2018
Leestijd
4 minuten
 

Samenvatting

Als je slim gebruik maakt van Duitse sites, kan je een mooie korting scoren voor Wildlands. In dit blog lees je hoe je geen € 30,- per ticket betaalt, maar maar € 14,- p.p.