Korting

Save the date! Op 24 maart is het ANWB-dag in de Efteling.

Kim
Yes, weer een fijne kortingsactie voor het populairste park van nederland, de Efteling! Want op 24 maart kan je als ANWB lid voor slechts 20 euro een dagje naar het park. Op 24 maart is het park speciaal afgehuurd voor ANWB en haar leden. De voorverkoop start op maandag 12 februari, wees er snel bij op = op, er zijn maar enkele kaarten beschikbaar.

Voor slechts 20 euro naar de Efteling

Een dagje Efteling wordt op 24 maart wel heel voordelig, want als ANWB lid kan je voor slechts twee tientjes het park bezoeken. En ook een leuk meevallertje: je entreeticket deze dag is tevens ook je uitrijkaart, je betaalt dus geen aparte parkeerkosten!
Het park is deze dag volledig afgehuurd voor de ANWB leden en de dag wordt afgesloten met de spetterende watershow Aquanura.

Let op: reguliere tickets voor de Efteling zijn op deze dag niet geldig.

Mooi! Waar kan ik als lid mijn tickets bestellen?

Tickets kan je vanaf maandag 12 februari bestellen op de website van de ANWB

Ben je geen lid van de ANWB? Niet getreurd! Wij houden alle deals voor de Efteling dagelijks voor je in de gaten. De beste deals vind je op onze Efteling pagina.

 

Meer info

Auteur
Kim
Datum
3 februari 2018
Leestijd
3 minuten
 

Samenvatting

Op 24 maart is de ANWB-dag in de Efteling. Leden kunnen voor 20 euro een dagje naar het park! 12 februari start de voorverkoop.