Blijdorp

Hoe je toch met korting naar Blijdorp kan

Matthijs 
Blijdorp staat steevast in de top 5 van meest populaire uitjes op Tikata. Van elke 10 berekeningen, is er 1 voor Blijdorp. De mooie dierentuin staat niet bekend om zijn stuntdeals. Er zijn het hele jaar wel acties en aan het eind van het seizoen wordt er nog wel eens gestunt, maar over het hele jaar heen, moet je wel precies weten wanneer je toe moet slaan om te voorkomen dat je met de "online korting" van 1 of 2 euro blijft zitten. Wij helpen je daar bij.

Wat kost Blijdorp "standaard"

Blijdorp geeft je online € 1,50 korting op de kassaprijs. Die kassaprijs is het hele jaar gelijk en is: € 23,- voor personen ouder dan 12 of € 18,50 voor kinderen van 3 - 12 jaar. Voor parkeren betaal je € 8,50 dus met een gezin van 4 ben je als snel € 85,- kwijt. Hieronder lees je de 7 beste acties van 2017 en 2018 voor Blijdorp zodat je een beetje inzicht krijgt in wat een goede deal is en wanneer deze te scoren is.

#1 Albert Heijn - € 12,50

 • Wat: de Albert Heijn online ticket shop verraste ons begin 2018 met een mooie deal die geldig is tot 31 mei 2018. € 6,- korting op een kinderticket en € 7,- korting op een volwassene ticket
 • Waar: de deal is op dit moment niet meer beschikbaar

#2 ANWB - € 14,-

 • Wat: Met je ANWB abonnement krijg je in het voor- en naseizoen een kortng van € 5,- per ticket. In de meer populaire periodes verdampt die korting en krijg je dezelfde prijs als onlne bij Blijdorp
 • Waar: in de ANWB shop

#3 Kek Mama - € 7,50

 • Wat: De absolute knaller in 2017: aan het eind van het seizoen kon je voor maar € 7,50 per ticket naar Bljdorp.
 • Verwachting voor 2018: we verwachten dat aan het eind van het seizoen (okt/nov) weer met dergelijke prijzen gestunt zal worden.

#4 Blijdorp zelf - naseizoen € 12,50

 • Wat: In oktober 2017 stuntte Blijdorp zelf met zijn tickets en kon je voor € 12,50 naar binnen
 • Verwachting voor 2018: we verwachten dat aan het eind van het seizoen (okt/nov) weer met dergelijke prijzen gestunt zal worden.

#5 T-mobile - gratis

 • Wat: Als T-mobile klant spaar je voor mooie uitjes. Bljdorp zit ook in het assortiment dus als je genoeg punten hebt, kan je gratis naar binnen
 • Waar: in de T-mobile shop

#6 Postcode loterij - € 14,50

 • Wat: Als klant van de postcodeloterij krijg je elk jaar een voordeelagenda met kortingsbonnen. In 2018 krijg je € 4,- korting voor maximaal 4 personen
 • Waar: bij de Postcodeloterij

#7 WNF Lid - € 15,-

 • Wat: Als WNF lid krijg je € 3,50 korting op maximaal 4 tickets
 • Waar: zie de pagina van het WNF

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt die op dit moment te vinden is, ga je snel naar onze Blijdorp pagina. Daar vind je altijd alle actieve deals.

Al met al lijkt de maximale korting voor Blijdorp rond een euro of 10 te liggen. Veel minder dan € 12,50 voor een volwassene ticket ga je dus niet betalen. Ook als we de deals uit 2017 erbij pakken, komen we elke keer rond deze bodem uit. Met uitzondering van de echte topdeals zoals die van Kek Mama, maar die zijn maar 1 dag geldig. Uiteraard kan je het ook eens op de veilingsites proberen. Als je je aan de tips in ons blog houdt, kan je daar misschien nog net een paar euro meer aan korting in de wacht slepen. 

 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
7 mei 2018
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Blijdorp is samen met Wildlands de meest populaire dierentuin in Nederland en op Tikata. De Blijdorp heeft regelmatig kortinkjes maar als je goed kijkt, zijn er gedurende het jaar ook topdeals voor Blijdorp te vnden. Als je deze acties in het achterhoofd houdt, dan kan je in 2018 best een aardige korting scoren op je Blijdorp ticket.