Feest

Alvast de allerbeste wensen voor 2018

Matthijs
2017 was voor Tikata een prachtig jaar. In maart gingen we live en na een paar maanden proefdraaien gingen we in juni echt van start. Met succes! In ruim een half jaar hielpen we 75.000 x met het berekenen van de beste deal. In 2018 gaan we daar uiteraard mee verder, maar voor nu klappen we de laptop dicht. Op 2 januari 2018 gaan we vol goede moed aan de slag!.    

Wat kunnen we in 2018 verwachten?

De volgende "release" staat alweer klaar. Daarin zitten een aantal grote verbeteringen:

  • De berekening van de beste deal wordt nog eenvoudiger (de grafiek met daarin de resultaten voor de komende 7 dagen gaat op de schop)
  • We introduceren een hele nieuwe calcualtor waarmee je alle uitjes uit 1 categorie kan vergelijken. Bijvoorbeeld: toon voor alle dierentuinen de beste deal voor 30 januari a.s.. Daarmee kan je zien bij welke dierentuin je voor het laagste bedrag terecht kan.
  • We voegen voor elk park veel meer content toe, zodat we je niet alleen de beste deal bieden, maar ook de meest interessante content
  • We openen onze eigen shop
  • En nog veel veel meer...

Heb je zelf nog een goed idee? Of kunnen we iets beter of anders doen? Laat het ons dan ook in 2018 weten!

- Het Tikata team (Kim, Priscilla, Matthijs. Talha en Wajahat)

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
30 December 2017
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

2017 was ons eerste jaar....en wat een jaar: ruim 75.000 x hielpen we jullie aan de beste deal en in 2018 willen we dat minimaal 150.000 x gaan doen.